Bakik a Harry Potter könyvekben? Vagy összefüggéstelen dolgok? Tapasztaltatok ilyet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 23:30
541/1181 anonim válasza:
Nem kéne szétoffolni ezt a témát. Ha unod magad, menj máshová, de ne rontsd el más szórakozását!
Ha Harry és Ron nem végezték el a Roxfortot - Hermione visszament, és Ginnyvel meg Lunával együtt végeztek -, akkor hogy lettek aurorok? RAVASZ nélkül?
542/1181 anonim válasza:
lehet, hogy visszamentek és befejezték, nem?
sok az elvarratlan szál, na. :D
543/1181 anonim válasza:
Arról az időszakról, ami a háború vége és a családalapítás között történt, nem kapunk infót. Azalatt a pár év alatt bármi megtörténhetett.
544/1181 anonim válasza:
Írták valahol, hogy nem nem mentek vissza, és azt is hogy Harry aurorparancsnok lett. Azt hiszem, fent van valamelyik wikipédián is. Szóval ezt én se értem.
545/1181 anonim válasza:
Persze, hogy Harry aurorparancsnok lett, gondolj már bele, kinyírta Voldemortot, az felér minimum 100 ezer szakdolgozattal :D Szerintem még direkt mondták is neki, hogy fölösleges már suliba járnia, ő lesz a fejes anélkül is :D
546/1181 anonim válasza:
Hát azért ez nem ilyen egyszerű. Nem volt ravasza semmiből, nem is tudott rendesen párbajpzni. Oké tudott pár dolgot, de egyszer se párbajozott igazából. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy mehetett úhy is tanfolyamra, de nem hiszem.
547/1181 sanyika01995 válasza:
A halálfalók miért nem a meccs közben támadtak? harry potter és a tűz serlege)
548/1181 anonim válasza:
Nem igazán támadtak, csak buliztak. Előtte látni akarták a meccset, aztán túl jó kedvük lett, és szórakoztak egy kicsit. Nem volt ezzel semmi komoly céljuk. Nem is nagyon tervezték, csak így alakult.
549/1181 anonim válasza:
Mugliknál is mindig meccs után van ramazuri!:)
Nemrég kérdezte valaki, hogy miért kopasz Voldemort: azért kopasz, mert a haj fontos kifejezője a személyiségnek.
550/1181 sanyika01995 válasza:
az idő nagyon össze vissza van!!! mikor játszódik a Harry Potter?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!