Bakik a Harry Potter könyvekben? Vagy összefüggéstelen dolgok? Tapasztaltatok ilyet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 23:30
531/1181 anonim válasza:
A többiben is, csak a hetedikben nem tudjuk, de szerintem ott és akkor senkit nem érdekel.
532/1181 sanyika01995 válasza:
a 3 fejű kutyával mi lett?
533/1181 anonim válasza:
Jó kérdés, de mivel Hagrid többi házi kedvence elfért a Rengetegben, biztos volt hely neki is. Vagy Dubmeldore segített titokban elszállítattni, ahogy Harryék elvitették már Norbertet vagy Csikócsőrt. Csak ugye mivel ebből a buliból Harry kimaradt, ezért mi sem értesültünk róla.
Nekem most kivételesen nem baki a kérdésem csak az érdekel, hogy szerintetek Hermionét tényleg szép lánynak kell elképzelni a TS bál után? Ki az aki nem emma watsonosan képzeli el, hanem továbbra is "bozontos boszorkaként"? :) Feltűnő módon Ronon és Viktoron kívül ugyanis nem érdeklődik utána senki.
534/1181 anonim válasza:
Elvileg nem túl szép, és az elején nagy, csúnya fogai vannak (amiket uyge asszem a 2. könyvben összezsugorítanak). Szerintem Victor se a külseje, hanem inkább az esze miatt szerette :D Ron meg ugye azért 7 év alatt elég jól megismerte, hogy beleszeressen a személyiségébe :) Nekem inkább az tűnt fel, hogy neki nincsenek lány barátai, csak néha tesz említést, hogy beszélt ezzel vagy azzal a csajjal vagy hallotta őket beszélgetni, de egyébként mindig a 2 sráccal lóg.
535/1181 anonim válasza:
Házkupával kapcsolatban, szerintem nem nyertek minden évben. Azt írja, hogy az elsőben nyertek, aztán a másodikban is mert a titkok kamrája után nagyon sok plusz pontot kaptak, a harmadikban meg a kviddicskupára kaptak. A negyeditől nem foglalkouik vele, mert akkor halt meg Cedric. Ötödikben szerintem biztos nem nyertek, semmi pontjuk nem volt mikor McGalagony adott kb. 250-et a végén, de az szerintem kevés volt.
536/1181 anonim válasza:
# 534/535 Azért Ginnyvel és Tonkssal is jól kijön, és McGalagonnyal is nagyra becsülik egymást. Meg az utálata Umbridge és főleg Rita iránt teljesen női (ádáz!), meg a versengése Lavenderrel, szóval én a belső nőiességét el tudom képzelni, de pl. azt hogy olyan kis macskaarcú, szedett szemöldökű , tökéletes hajú lenne mint a filmben, hát azt nagyon nem.
537/1181 anonim válasza:
Azért volt folyton a fiúkkal, mert ők voltak az egyetlen barátai egészen a negyedik(?) évig.(Akkor lépett be Ginny) Elsőben olyan okoskodó volt már az első napokban, hogy mindenkit eltaszított magától, és gondolom később meg maximum normalizálódott a kapcsolata a lányokkal. Bár akik butábbak voltak valószínűleg sosem szerették, valószínűleg irigységből.
538/1181 sanyika01995 válasza:
A seprűket hogy készítik? mert erről nincs szó
539/1181 anonim válasza:
A seprűk készítésről vagyis inkább magukról a seprűkről lehet olvasni a Kviddics évszázadaiban. Egyébként gondolom, megbűvölik, attól repül, illetve különféle bűbájok (pl: párnázó bűbáj) segítenek kényelmesebbé vagy gyorsabbá tenni a mugli takarítóeszközöknél. A nyél és a seprű tolla is a gyorsabb haladáshoz készül, főleg a versenyseprűknél.
540/1181 anonim válasza:
Azt hiszem el kellene olvasnom.. Vagyis tovább olvasni.. Még csak az 5.nél tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!