Más is volt ezzel így, a Last of us 2 kapcsán? (spoiler alert!)
Az egy dolog hogy technikailag, az egyik legjobb játék, ez tény.
De első csalódásom, a közepe fele megláttam hogy Abby vel kell menni, szép virágos mezőn, kutyát simogatunk, stb..
Megállítottam a játékot, és fogtam a fejem hogy:
"Édes istenem, most remélem nem fogják elrontani az eddig felépített élményt a mai divatos
"a harag, bosszú nem old meg semmit, ismerjük meg a másik oldalt is"
Liberális szrsággal.
De, ez lett, de elfogadtam, mi mást tehettem volna, ha már megvettem, végignyomtam a második felét ezzel a baltával faragott transzvesztitával.
Aztán ugye az lett a vége amire számítottunk a közepétől.
Nemrég újrakezdtem, kicsit jobban elfogadva, hogy bármit teszek, nem állhatok bosszút.
De, olyan 4 óra játék után meguntam az egészet.
Igen, ez a The Last of Us, nem illik ilyet mondani, de ez van.
A játékban csak ölünk, vagy kattogót, vagy fertőzöttet, vagy embert. El tudunk bújni, lopakodni, halkan gyilkolni, de tulajdon képpen ezeket már a Metal Gear Solid 1 ben, vagy a Splinter Cell 1 ben is tudtuk. Én imádom a filmszerű játékokat mondanivalóval, pl a Detroit a kedvencem, de itt valahogy azt éreztem a második nekifutásnál, mikor már megszoktam a grafikát, hogy tulajdon képpen nem sok beleszólásom van a történet végkifejletéhez, és csak ugyan azt csinálom.
A játék nem is nagyon enged tovább, ha nem nyírod ki az embereket, így sok választásunk nem magyon van Ellie vel, ha már az a vége hogy jujj milyen pszichopata lett, és a bosszú nem old meg semmit.
Szóval a második végigjátszásnál éreztem azt hogy UNATKOZOM. Kattogókat, embereket, fertőzötteket ölök kis zónárol zónára, és ennyi.
Rögtön hozzá is teszem hogy elfogadom, hogy valakinek bejött a vége a játéknak, értettem az üzenetét, csak nem kellett volna beleerőltetni ezt ebbe a bosszúgame be.
Másodjára egyszerűen meguntam, és az öléstől is elment a kedvem, hála a játék második felének.
Sokan dícsérik az AI-t, de pl a Metal Gear Solid 5 ben se sokkal gyengébb szerintem, és ott nem is muszály ölnöd.
Annak idején imádtuk pl a Max Payne-t, mert igazi bosszújáték volt, nem kellett sajnálni az ellenséget.
Szóval nálam elveszett a második végigjátszás varázsa, a játék második fele/ végső üzenete miatt.
Amugy en se birtam nagyon
Sorsukra hagyta az embereket az elejen, aztan Elliet is mindig piszkalta, de vegul megenyhult
Köszönöm!
Túltoltuk az offot, de azt hiszem ez egy jó, vitamentes kérdés-válasz, vélemények rovat volt! :)
±még egy off, szerintem tök jó az új Pubg pálya :)
Igyvan úgy mint a Death Strandinget. Egyeseknek sétaszimulátor, nekem a kedvenc filozofikus áthallású játékom.
De már elfogadtam ezt is, a végét. Csak szerintem keményebb lett volna úgy h megölhetjük Abbyt, illetve nem is kellett volna bele. A leszbikus szál, vagy a füvezés kifejezetten tetszett :D
Itt arról van szó hogy nem ezt ígérték a megjelenés előtti előzetesek, melyek egyikébe sem tűnt fel Abby. De ha már megvetették 20 ezerért, hagy öljem mám meg, ha akarom, ez nem film, vagy könyv.
(amikben azt ír amit akar)
Opcionálisnak kellett volna lenni a végének.
Mert ezzel hogy a harag nem old meg semmit, már tele a padlás.
Mindenhol ezt fújják.
Érteni értettem, de nem szerettem, sokan vannak ezzel így nézzétek meg a Nessajos végigjátszást hogy reagállt mikor meglátta Abbyt, és hogy hova fog kifutni a játék.
Az Ellies résszel semmi bajom.
A bosszúval sem, ha valaki megöli a mostohaapád egy posztapokaliptikus világban, nem kezded el megérteni az indokait.
Doom Eternal: Ugrálós Lófsz lett.. - 20000
Destiny 2: ingyenes lett és törölték a régi Legendary Editiont: - sok ezer..
Feleslegesen vettem meg, mert nem ezt ígérték a trailerek.
És mondom, ha ilyen bosszú nem old meg semmit, bemegyek a könyvesbotba, és az ezoterikus résznél találok párat.
Igen, és nekem tetszett a Trónok harca vége is, hogy Daenerys Targarian megölte az összes fszt/velük szimpatizálót/ott élőt.<3
Itt van par orult reszlet a jatekbol.
Ha valaki azt mondana hogy ossze van csapva akkor itt a bizonyitek hogy nem (itt senki nem mondta ezt csak gondoltam megosztom ezt a videot mert elkepeszto)
"Vagy nézzétek meg A góré c. filmet, és megtudjátok mennyit jelent a harag. Pedig ott csak megfenyegették a főhőst, hogy kinyírják a családját."
Sztem is jo film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!