Szerintetek hogyan folytatódhat a Subnautica majd? (spoiler)
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ahova a Below Zero végén mentek Robinék...hát nem éppen egy óceánbolygó, viszont a játék címe szó szerint az, hogy mélytengeri felfedező. Ezért gondolom, hogy fura lenne, ha ott folytatódna...habár tudom mondták, hogy ki akarnak új dolgokat is próbálni, így akár a folytatás címét is megváltoztathatják.
Vagy esetleg elmennek egy másik óceánbolygóra?
A játék lore alapján akár játszódhatna a földi óceánokban is, mert elvileg a mérnökök nálunk is jártak nagyon régen, az Alterra pedig küldhet felfedezőket feltárni a nyomaikat.
2021. júl. 8. 13:49
1/2 A kérdező kommentje:
mérnökök helyett lehet jobb az építők, nem tudom, hogy hogyan lett fordítva xD
2021. júl. 8. 13:49
2/2 anonim válasza:
A Below zero (ha jól tudom, Nessaj valami ilyesmit mondott és én tőle követtem végig) Az nem egy Subnautica 2, igen abban a világban játszódik, de nem egy kiemelt folytatás, hanem egy side meló, ami lehet folytatva lesz, lehet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!