Witcher 3 fában lakó szellem kivégzése/megnézése?(SPOILER!)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most tartok ennél a kuldetesnél.
Tudom, hogy régi a jatek, de hátha valaki emlékszik rá.
Szóval ha megmentem a fát, akkor a gyerekek is megmenekülnek, de a báró megöli magát, ugye?
Viszont ha hagyom meghalni a gyerekeket, akkor a báró élni fog? Visszakapja a feleségét?
Melyik a legjobb döntés ebben az esetben?
Köszönöm előre is!
2021. júl. 8. 20:05
1/13 A kérdező kommentje:
Megmentése*
2021. júl. 8. 20:14
2/13 anonim válasza:
Pontosan. Hogy melyik döntés jobb, az rajtad múlik. Én a bárót jobban csípem mint a gyerekeket. Ha mégis őket mentenéd meg, akkor később Novigradban egy iskolánál megtalálod őket. :)
3/13 A kérdező kommentje:
És akkor ha a Báró felakassza magát, annak lesz következménye?
2021. júl. 8. 21:04
4/13 A kérdező kommentje:
Ebből azt gondolom, hogy Te a gyerekeket mentetted meg.
2021. júl. 8. 21:05
5/13 anonim válasza:
Nem, csak tudom. A bárót mentettem meg mindig. Nem lesz következménye, azt leszámítva persze, hogy felakasztja magát. :D
Később egyébként sem tudnál vele beszélni, mert elmegy meggyógyíttatni a feleségét.
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor lehet a gyerekekre teszem a voksom. Ahhj, ez nagyon nehéz döntés. :D
2021. júl. 8. 21:36
7/13 A kérdező kommentje:
Most azt is olvastam, hogyha megmentem a gyerekeket, akkor az egész falu is elpusztul?
2021. júl. 8. 21:50
8/13 anonim válasza:
Ja, van egy kis népirtás része is :D
9/13 A kérdező kommentje:
Elvileg ha az előtt a küldetés előtt csinálom(Erdő asszonnyal) meg a fa szellemes dolgot és kiszabadítom a fa szellemét, akkor nincs hatással a gyerekekre. Akkor meg tudom menteni a gyerekeket is meg a Bárót is??
2021. júl. 8. 22:22
10/13 A kérdező kommentje:
De úgy látom, hogy a falu akkor is elpusztul.
2021. júl. 8. 22:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!