Witcher 3 fában lakó szellem kivégzése/megnézése?(SPOILER!)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most tartok ennél a kuldetesnél.
Tudom, hogy régi a jatek, de hátha valaki emlékszik rá.
Szóval ha megmentem a fát, akkor a gyerekek is megmenekülnek, de a báró megöli magát, ugye?
Viszont ha hagyom meghalni a gyerekeket, akkor a báró élni fog? Visszakapja a feleségét?
Melyik a legjobb döntés ebben az esetben?
Köszönöm előre is!
2021. júl. 8. 20:05
11/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ebben az esetben lehet, hogy a Bárót választom.
Viszont a gyerekekkel akikkel találkozók ha őket mentem meg, akkor ott lesz valami csavar benne? Vagy semmi olyan, csak látom őket?!
2021. júl. 8. 22:26
12/13 anonim válasza:
Ne, ez csak egy kis apróság. Lehet észre sem vennéd egyébként, Novigradban ha szabadon mászkálsz, megtalálhatod őket. Később semmi jelentősséggük nincs.
13/13 anonim válasza:
A witcherben soha nincs jó volt döntés. Nincs egyértelmű jó és rossz, ezért olyan nehéz döntéseket hozni. De suerintem hagyd meg szegény gyereket, hadd éljen 😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!