Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violetta: Azt hallottam hogy...

Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/284 Tik tik tak ***** válasza:

Halli figyeljetek aki elöbb ezt a Linket kirakta: [link]

Violetta 3.évad 4. részénél észrevette,észrevettétek hogy Francheska azt Mondja hogy "Tomas"talán képzelödök vagy tényleg azt mondta 7 percnél keresétek!pontosabban 7:28 és 7:35 között halottam !Hallgasátok meg ti is! :))

2014. aug. 1. 23:32
 92/284 Tik tik tak ***** válasza:
Nah és ha a Violetta helyett más név lenne mondjuk fiu név akkor az gáz lenne ha lány nézné?
2014. aug. 1. 23:35
 93/284 anonim ***** válasza:
szerintem egyátalán nem gáz ha egy fiú nézi :DD
2014. aug. 2. 18:44
 94/284 Tik tik tak ***** válasza:
amugy most teljesen eltértünk a témától :D
2014. aug. 2. 18:51
 95/284 anonim ***** válasza:

igen :D nembaj xd

amúgy azt olvastam..nem tudom mi igaz belőle..

hogy Tomas benne lesz a sorozatba az 50.rész körül..

mert Barcelonába lesz koncertjük ugye a többieknek és Tomas Barcelonában lesz..és ott találkoznak..

de mondom nem tudom hogy igaz e vagy nem..

én azért nem szeretném hogy visszajöjjön Tomas mert Leonetta fan vagyok..de ha Tomas nem jönne össze Viluval,akkor semmi bajom nincs vele,amúgy is jófej aranyos,de nem Viluhoz illik :D ..és most így a 3.évadba is kedzem megszeretni Diegot mert nem akar Viluval lenni hanem elvileg Frannal jön össze majd..így már semmi bajom nincs vele,jóófej meg minden :D helyes is úgy mint Tomas..de akkor Leon a leghelyesebb :$ legcukibb minden :D Leonetta hihi <3 :D

2014. aug. 3. 14:49
 96/284 Tik tik tak ***** válasza:
Ha azt halottad amit mondtál akkor tényleg lehet hogy visszajön !:D Remélem hogy visszajön én amugy már 1000 szer elképzelte hogy ha visszajön thomás mit fog tenni Vilu?!meg amugy is az ugy nem lett volna jó ha thomász visszamegy a studioba az ugy sokkal jobb lesz ha tomász koncertezik és Vilu jegyett vesz Leon tuta nélkül !?és amugy amit mondtál hogy a koncerten találkoznának arrra is gondoltam!Nah és ha a koncerten találkoznak Vilu mit csinál???
2014. aug. 3. 22:45
 97/284 anonim ***** válasza:

hát fogalmam sincs..:D

de amúgy már én is gondolkoztam azon hogy mit csinálna Vilu ha találkozna Tomassal..:D

de amúgy a 3.ávadba 6.részbe,Vilu azt mondja Leonnak hogy csak a Tied a szívem..:33

2014. aug. 4. 00:32
 98/284 anonim ***** válasza:
Itt egyáltalán tudja valaki hogy IGAZÁBÓL miért nem lesz benne/miért ment el a 2 évadban/első 2.évadtól??mert nekem ugytunik hogy nem..
2014. aug. 4. 10:55
 99/284 Tik tik tak ***** válasza:
azért ment el Madrdiba mert ot tud valamit kezdeni a tehetségével de amugy Vilu miatt is elment mert ki dönt arról hogy mit kezd a tehetségével ö vagy a szülei?hát ö amugy maradt volna ha Vilu thomászal lett volna!és amit valaki irt hogy azt mondta neki hogy "tied a szívem" 1.Vilu nem tudod választani Thomász és Leon közt mindeketöjük iránt érez valamit csak nem látja thomász vagyis nem látja hogy szenved,vagyis itt nem Vilu döntött hanem Thomász! 2 ö választása volt neki elmegy és kezd valamit a tehetségével vagy marad és nézi azt hogy Vilu nyalja Leont,de attól hogy Villu leonal van az nem jelenti azt hogy nem szereti thomász csak azért volt leoonal mert thomásszal szenvedet azért mert Ludmilla mindig beleszólt!és nektek nem fura hogy a felénél jönne vissza?nekem az !
2014. aug. 4. 11:57
 100/284 anonim ***** válasza:

de itt már rég nem az első évadról van szóó...

2.évadba tudod menni minden történt Vilu és Leon között?

Tomas csak az első évadban volt..

amúgy IGAZÁBÓL azért nem szerepel Pablo Espinosa a 2. és 3. évadban mert úgy döntött hogy kiszáll a sorozatból és szóló karierrbe kezd..mármint zenei téren..de már van szerepe egy következő sorozatba ami 2014 be kezdődött vagy fog nemtudom :D .. szóval ezért is valőszínű hogy nem lesz benne a Violettába .max.pár részbe,mellékszereplőként :D

2014. aug. 4. 12:46
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!