Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
És itt van még egy Videó amelyben Leon Thomásszal beszélget??vagy róla beszél??! nem tom
Link: http://www.youtube.com/watch?v=6aFDmW_GgkY
46 másodpercnél van ez!
uuuuuristen :D:D:D
az nem Tomas!!!! -.-
ő Damien Lauretta..Frenchy szerepét játsza..
neki is tetszeni fog Vilu..
Leon ellen fele lesz..ennyit tudok :D
és amúgy az a főcímdal az hamis :D
akkor abba a videóba benne lenne Damien Lauretta,meg lesz ,ég egy új csaj akinek Diegóhóz lesz valami köze.nemtudom mi,meg lesz egty új tanár is Rodrigo az sincs benne a "főcímdalba"..ez kamu!! meg nézzétek már meg a dátumot..kb.akkor kezdték még csak forgati a 3.évadot..
itt az eredeti főcímdal: https://www.youtube.com/watch?v=IUXnQHfNubw
én ahhoz képest már sokat tudok a 3.évadról..akit érdekel írjon privát üzit :D:D
NAH INKÁBB HAGYUK már kivagyok !!!!!!!lehet hogy nem ugy van a főcimdal lehet hogy ugy!!!valaki azt mondja benne lesz pablo valaki azt hogy nem valaki azt mondja hogy a végén jön valaki azt hogy az elejeén közepén!!!Van igazságg!!!???
mostmár tudni akarom hogy ki és ki nem lesz benne!!!!!!
Jah és 3 bökenö van abban a főcimdalban!
1.Nincs benne Selena
2.nincs benne Demi Lovato
3.Pablo sincs benne pedig benne lesz szerintem!
Jah és azt a videót amit előb előb kiraktam abban valaki felvette hogy mi megy a tv ben! valakit átvernének a tv vel?!Tuti nem és abban benne volt Demi és Selena is!Vagyis az tuti hogy nem volt hamis de szerintem Argentin vagy Spanyol volt!! Nézz jobban utána! :)
Inkább neked kéne jobban utána nézni...nem mondom h nincs semmi igazad, mert lehet h az tényleg egy tv. felvétel és valósak az ott látható információk, de biztos h nem a 3. évad főcímdala:)
csak nyisd meg ezt a linket léci: [link]
nem egy youtube-os link ahova bárki feltehet bármit, a latin disney oldala ahol fentvan az első rész, és nem az állításod szerinti "főcímdallal" kezdődik hanem a másikkal amire azt mondtad h nem igazi:D ennél nagyobb bizonyíték nem hiszem h kell, persze az lehet ha még a további új szereplők is megjönnek (ha lesznek) őket is belerakják a főcímdalba.
Hagyuk már miböl gondolod hogy amit mondasz mindig igaz!!!!!
annyi oldalt láttam már ahol minden hülyeségvan de van olyan is amelyen igazság igazságok is vannak nehogy már azt hid hogy neked van igazad hogy az az oldal tuti jó megminden !!
megnézetm a wikipédiát és azt találtam szereplőknél hogyí. oda vannak írva hogy ki melyik évadban lesz és ki a a magyar hangja Thomasnál az volt oda írva Thomas 1,3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!