Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
82/284 Tik tik tak válasza:
nem unjuk ha nem tetszik elhuzhatsz csááá!
83/284 anonim válasza:
Sajnos nem jön vissza tomas mert a neten már fenn van az első 4.rész és nincs benne tomas hanem Leon és Diego van benne én is örültem volna ha vissza jön de sajnos nem tudot :( ezen a webhelyen viszont meg tudjátok nézni a VIOLETTA ELSŐ 4.RÉSZÉT : [link]
84/284 anonim válasza:
Utoirat spanyolul van :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
85/284 anonim válasza:
És igaza van tik tik tak nevü felhasználónak ! hogy már elsö részben feltűnik Ludmi annya florencia és randiznak Germannal ennek persze se Violetta se Ludmilla nem örül! és tényleg lesz egy új fiu kinek nem tudom a nevét De Viluval össze fog jönni persze Leon és Diego ennek nem örül !!!
86/284 anonim válasza:
Az első 4 részben nincs benne...na BUMM attól még visszajöhet:D mint többen írták a sorozat második felére várjuk szval majd ha mit tudom én az 57. részben sem lesz benne akkor írjatok ilyeneket:D
87/284 Tik tik tak válasza:
ahogy mondod attól még visszajöhet és lehet hogy majd visszajön 60.résznél és ekkor ugrik be az a kérdés hogy miért a 60.résznél!!!Nah én szerintem visszajön pld 60 nál és Lehet hogy már a végén Violetta és Thomász együtt lesznek!és ha ez nem így lesz akkor nem volt értelme elvinni Mardidba!!Nektek nem ugrott még be az a kérdés tudjátok elvitték Madridba mert ott tud kezdeni valamit a tudásával de miért ment el???Ha elment vissza is jön nem?
88/284 Tik tik tak válasza:
Bocsánat az utolsó elötti mondaton változtatok amely igy kezdödik :Nektek nem ugrott még be az a kérdés tudjátok elvitték Madridba mert ott tud kezdeni valamit a tudásával de "miért ment el"??? a miért ment el helyett ezt írnámoda:"Miért vittték el"így jobban érthetö,kinek hogy tetszik! de kapizsgáljátok hogy mit akarok kihozni ?!
89/284 anonim válasza:
jóólvan nem kell flegmáskodi -.-
nem köcsögségből írtam,de ha Ti azt akarjátok hogy visszajöjjön attól még nembiztos hogy visszajön..
lehet vissza jön lehet nem..ezt még nem tudni..első 4.részt lehet még csak megnézni spanyolul :D amúgy nagyon jóó:3
szerintem ne izéljatok hogy jujj viszajön e vagy nem..
inkább nézzétek a sorozatot majd kiderül!!
ha visszajön örültök,ha nem akkor nem..ennyi:)
90/284 anonim válasza:
az gáz ha valaki fiú létére nézi a violettát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!