Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
1/284 anonim válasza:
igen én is hallottam hogy Tomas visszajön .. :D Remélem lesz benne Leon,és hogy Violettával együtt lesznek :D <3
2/284 A kérdező kommentje:
áprílis hányadikán fogják eladni az 1.részt nemtudod? :D
2014. febr. 27. 16:17
3/284 A kérdező kommentje:
leadni*
2014. febr. 27. 16:17
4/284 anonim válasza:
Nem lesz benne Thomas!!
Hivatalos 3-dik évad szereplői listája
Violetta
Germán
Leon
Francesca
Marco
Camila
Broduey
Maxi
Naty
Lidmila
Diego
Andés
Maroti
Olga
Ramailo
Antonio
Pablo
Beto
Gregorio
Mátías
Jade
Parodi
Milton
Clement
Nicolás
Federico
Priscila
Elvileg az első évad fináléja június.24
Spanyolorszégba 2012-be kezdték el vetíteni az első évadott is meg 2013. ha 1 évet kellett várni gondolom majd 2015 felé lessz a 2 évad xD ha egyáltalán vetíteni fogják.
5/284 anonim válasza:
nem bírok addig várni :D már a 3.évadot akarom nézni :D
6/284 A kérdező kommentje:
hol találtad ezt?:D de ahogy látom akkor lessz benne egypár ismeretlen arc :D de azt nemtudod hogy amugy milessz vagyishogy mik fognak torténi ? a 3.évadban ? és amugy a 2.évadot 2014be fogják leadni nálunk kb. akkor amikor az 1.évadot
2014. márc. 1. 13:39
7/284 anonim válasza:
Hivatalosan nincs még ki adva hogy mik fognak történni annyit nyilatkoztak hogy sokkal több zene és romantika illetve szerelmi háromszögek lesznek.Elvileg a második évad Magyar sugárzása 2014 őszén adják,de 100%-ra nincs még kijelentve. Ha elvileg az első évad vége 2014.Junius 24-én lessz reméljük akkor ősszel tényleg elkezdik a második évadot. De szerintem ez attol is függ hogy itt Magyar országon milyen nézettsége lessza az első évadnak. Spanyolországba a legnézettebb sorozatnak jelenteték ki. Ilyen nézettsége még egy spanyol sorozatnak se volt.
8/284 A kérdező kommentje:
fuhh folyton csak a szerelmi háromszogek:D de azért koszi:P és hát szerintem lefogják adni mert szerintem szlovákián is sokan nézik es csehiben is gondolom :P
2014. márc. 3. 00:06
9/284 anonim válasza:
én úgy hallottam, és láttam h thomas benne lesz találtam youtubon egy videót amiben fel volt sorolva h kik lesznek benne : violetta thomas leon diego ludmilla maxí és még pár embert legalábbis így fordítottam és meg is erősítették h igen ez azt jelenti :D de egyelőre még az sem biztos h leadják majd a disneyen a 3. évadot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!