Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violetta: Azt hallottam hogy...

Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/284 anonim ***** válasza:
én ezt nem tudom lefordítani :D lefordítanád nekem lécci? :DD
2014. júl. 8. 12:54
 22/284 zotyix14 válasza:
És valahol feliratosan ne, lehet nézni ?
2014. júl. 12. 21:38
 23/284 Ger/Ang1012 válasza:
És akkor most lesz Angie a 2.evadban? Es mi lesz vele es Germannal? Össze fognak jönni?:))
2014. júl. 12. 22:53
 24/284 anonim ***** válasza:
utolsó kommentelő Angie tényleg benne lesz 10000%. DE elfog menni az utolsó részeknél de a 3. ban ismét láthatjuk majd!! és sajnos a 2.-ban nem fog össze jönni Germannal a 3. ról meg még nem lehet tudni
2014. júl. 15. 17:04
 25/284 Fran imádó8 válasza:
Én azt tudtam meg hogy: A 3. évadban Germannak és Anginak lesz közös gyereke!!!!!
2014. júl. 18. 16:16
 26/284 Tik tik tak ***** válasza:

Sziasztok először is van néhány információm a 3.évadról.Violettának lesz 1 új udvarlója Frenchije az elején Leó és Vilu nem lesznek sokáig együtt de azután mi lesz nem tudom!És lesz egy új lány Macharena akinek köze lesz Diegohoz sajna nem tudom hogy mi. És feltünik egy új Nő akinek Germánhoz lesz köze a neve Florencia(Ludmilla anya!)Szerintem nem Hárpia,És én nem tudom hogy mi lesz Angi-vel!És végül lesz egy új tanár Rodrigo!

Jah és mindenki várt arra hogy Angi és German összejöjjön,meg is történt azután hogy hogy German szakít Ludmilla anyával Florenciával és lesz egy gyerekük!Biztos vagyok benne hogy sokan örültök ennek én is örülök de engem nem nagyon izgat,És hogy mi lesz Jade-l?(Adok egy linket amelyben benne lesznek amiket leírok!!)Folytassuk! És még van valami aminek személy szerint örülök és biztosan a kérdező is mert vissza tér Tomász vagyis már 3-man küzdenek Violetta szivéért,Tomasz,Leon és Frenchije :)) lehet hogy a Leonetta rajongóknak ez nem tetszik,de ezzel mit lehet kezdeni!?Ennyit tudok az új szereplők képét ezen a Linken nézhetitek meg 2 részes videó!

1.rész http://www.youtube.com/watch?v=XR2PILSBAro

2.rész http://www.youtube.com/watch?v=l2OTEa1NybM

plusz a 2 videó felrakója Linkje http://www.youtube.com/channel/UCisNadfwnoi4Vj-KV5irU3Q

(mielött elfelejtem lesz egy új tanár Rodrigó.

2014. júl. 19. 00:21
 27/284 anonim ***** válasza:

de nemár hogy vissza jön Tomas.... :D

amúgy nézegettem forgatásról jóó sok videót,egyikbe se volt bent Pablo Espinosa..:D

meg láttam egy interjút Tini-vel spanyolul,de nagyjából kivettem belőle hogy nem lesz bent Tomas.. :D

de majd nemsokára úgy is kiderül hogy milesz :))

amúgy amiket itt írtál nagyjából tudtam,de azért jó hogy tényleg megerősítette valaki,meg pár dolgot én se tudtam sokat segítettél,köszönöm szépen!!:))

ha még tudsz valamit írj privát üzit :)))

2014. júl. 19. 21:27
 28/284 Tik tik tak ***** válasza:

Kedves utolsó komentelő! én vagyok az utolsó előtti :DD!Szívesen oszttok meg ilyen információkat.De én gondoltam hogy visza hozzák Tomász!mi lenne ha nem jön vissza megint ott ügyetlenkedik Leon meg az a másik csávó az úgy már uncsi legyen egy kis vérfrisítéss és úgy izgalmasabb lesz!(Jah és még ott lesz Diego vagyis tök szar lesz!!! De ha visszajőn Tomász megint lehet izgulni hogy pld 4-en mennek Violettára és mi sül ki belőle!?

(Leó,Tomász,Diego,Frenchie vagy ki! :)

2014. júl. 19. 22:36
 29/284 anonim ***** válasza:

hát igen így izgalmasabb lesz,de én nagyon ideges leszek ha nem León-nal lesz Vilu:))

akkor ha tudsz valamit 3.évadról leírod majd?:))

2014. júl. 20. 11:10
 30/284 Tik tik tak ***** válasza:

Hát persze mindent elmondtam amit tudok,de ha kapok új infokat elmondom neked :)

Jah és Nézd meg a Violetta Wikipediát

Link: [link]

És ott van hogy Pablo Espinosa évadok meg minden ilyesmi

és oda van irva hogy Évadok és Thomasnál ez van irva 1,

érted vesszö vagyis tuti benne lesz a 3.évadvan :))

2014. júl. 20. 15:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!