Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
61/284 KicsiB válasza:
Tik Tak néztem rár hozzá szólásod és az egyiknél volt egx videó amit elaptpról vettek fel azt a videót én is láttam csak nem ugyanazt szerintem azt simán meg szerkeszthették
62/284 Tik tik tak válasza:
Jah és találtam érdekes képeket amelyen Tohmas és Violetta van és azon a képen olyan haja van mint a 2.évadban!
Ird be a Googlebe hogy "Pablo Espinosa 2014 Violetta"És ott nézetek szét nagyon alaposan :)Nem hazudok!megmutatnám a képeket de nem tom hogy mutasam meg sajna:( ötletek?
63/284 Tik tik tak válasza:
És a képek amelyeket mondtam ugy láttam hogy attól hogy Pablo nem volt benne a 2. és ahogy sokan állitják nem lesz benne a 3. évadban sem ugy láttam nagyon jó barátságban vannak az elejétöl !
lehet hogy senki sem hiszi el ezeket meg azt is hogy találtam olyan képeket de igaz és még olyan képet találtam amelyen rajta van Selena Gomez eddig is mondtam hogy benne lesz és még találtam egy képet amelyen rajta van Dmei Lovato ezt is mondtam hogy benne lesz
64/284 Tik tik tak válasza:
És itt van egy videó amelyben Pablo és Jorge hülyéskednek és ilyen vidikbpl több van :)
65/284 anonim válasza:
Jajmaaar amit legutoljara linkeltek be az az igazi (nem az amit az a tik tak nevu felhasznalo) focimdaaal.10000000000000% twitterre is feltoltotte Martina Stoessel meg instagramra meg facebook oldalara issss es igen abban nem volt benne Pablo Espinosa. De ettol dugetlenul meg benne lehet visszajohet utkozben xdd de az is lehet h nem
66/284 KicsiB válasza:
Attol még találkozhatnak hogy elment az első rés
67/284 KicsiB válasza:
Attol még találkozhatnak hogy elment az első részben
68/284 anonim válasza:
ezt talaltam facebookon egy hivatalos violetta 3 oldalon és valami angol lány rakta fel azzal a szöveggel h Pablo Espinosa back #violetta3 //scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/936057_786079288080599_285569543963543277_n.jpg
69/284 anonim válasza:
Nemsokára minden kiderül! szerintem ma kezdik hivatalosan adni (latin disney) igaz 20.-a is van írva de akkor csak azt a részletet hozták nyilvánosságra "1. rész"-t de sok helyen 28. van írva és egy hét csúszással ez így érthető is. akkor viszont innentől minden nap lesz, ami azt jelenti információ információ hátán érkezik....szval legyetek résen...akinek meg vissza kell térni az valószínű vissza is fog;)
70/284 anonim válasza:
nem fog vissza jönni Tomas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!