Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
101/284 anonim válasza:
jogos, szerintem is valahogy így lesz:D
102/284 Tik tik tak válasza:
nah mindegy majd ha elér a feléig a 3.évad akkor vitázhatunk tovább :Dvagy mégsem?
103/284 anonim válasza:
Egyébként sokan irtátok hogy a 3. évadban a turné alatt Vilu és thomas össze futhatnak !!! De akkor már a 2. évadban is össze futhattak volna egyébként mert a 71-76. részben Madridban vannak ( Vilu , Fran , Leon , Diego , )
104/284 Tik tik tak válasza:
lehet direkt így csináltak !
105/284 anonim válasza:
Ne a sorozat szerint gondolkodjatok hanem a való élet szerint! Persze h nem találkozik a 2. évadban vele mikor Madridban járnak mivel mint színész Pablo akkor már kilépett a sorozatból, de lehet a 3.ban azért fognak ott találkozni, mert a rajongók hatására vállal egy kis szerepet megint! amúgy nem vennék rá mérget h nagy szerep lesz ez, mivel h Angie benne van a főcímdalban de még azt sem tudjuk mi van velel, hát akkor mi lehet Thomassal aki még benne sincs....
106/284 Luca0830 válasza:
Sztem egész egyszerűen csak pár részbe lesz benne aztán kész !! mindenki mondd minden félét szerintem úgy lesz benne tomas a 3. évadba mint az 1. évadba federico . de ez az én véleményem ennyi a magyarázat az egészre.
107/284 Luca0830 válasza:
Én egyébként személy szerint arra vagyok kíváncsi naty-val mi lesz 3. évadba. ha valaki tud naty-ról infót légyszi írja meg :)
108/284 Tik tik tak válasza:
xD Itt mindenki olyan okos !!ez lesz az lesz nem vállal szerepet ki olyan hülye hogy ott hagyna egy ilyen nézet sorozatot!szerintem direkt kivedték belöle és visszahozzák és igen Federiko az 1.évadbann nem volt benne a főcimdalban és most benne van na akkor lehet hogy tomász a 3.évadban olyasmit vállal amilyet Federiko vállalt és lehet lehet a még meg sem tervezet vagy lehet nem is lesz 4.évadban thomász benne lenne a főcimdalban ugy mint Federikonál csak meg kell fordítnai !Egyszerü!ha nem érted cask szólj
109/284 Luca0830 válasza:
fogalmam nincs lesz-e 4. évad az egyik weboldal azt írta hogy a 3. évad a tanulók utsó éve. de attól még reménykedem hogy lesz 4. évad
110/284 A kérdező kommentje:
ha észrevennetek Brodwayt a 41 részben lathattuk eloszor de aztán a végeig benne volt a sorozatba és a focimdalban is már benne volt!! Frederico viszont csak egypar reszre volt benne es a focimdalban semvolt benne..szoval ha Thomas visszajon akkor csak egypár részre mind az 1.evadban Frederico es nem a végeig szerintem igy lessz :) logikussan gondolkodva..
2014. aug. 6. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!