Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violetta: Azt hallottam hogy...

Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/284 anonim ***** válasza:
Sziasztok!:) Rengeteg választ olvastam már, van aki azt írja benne ,l esz van aki nem. Találgatunk csak, amivel annyira nincs is probléma, hiszen jó erre ez az oldal, vannak hasznos válaszok is, amivel közelebb juthatunk az igazsághoz:) de szerintem mindenki nevében mondhatom ezt (pl. az előző választ olvasva is) ha valaki valamit látott valahol, vagy hallott, írja már le h hol és mit, ne csak annyit h benne lesz vagy nem lesz benne mert ezekből a válaszokból már van 1000 és nem vezetnek sehová:D
2014. aug. 14. 17:11
 142/284 anonim ***** válasza:

de ezt inkább zárjuk le!

nem lesz benne Pablo Espinosa a 3.évadban.

ennyi! :D

2014. aug. 14. 19:25
 143/284 anonim ***** válasza:
honnan tudod? ha nem láttál biztos forrást akkor max. úgy kezdhetsz egy mondatot h "én úgy gondolom...." stb. de tudni nem tudhatod ;)
2014. aug. 14. 19:42
 144/284 anonim válasza:
60%

2. évadot 2014. Novemberében fogják adni itt Magyarországon de lehet hogy 1-2 hónapot csúszni fog, Csehektől függ :D...3. évad most forgatják Argentínában és több mint valószínűleg 2015 vagy 2016 Novemberében jön az is Magyarországra...és amit írtatok a szereplőkről a 3.évadban hát tessék az IGAZI !!

Violetta

Angie

Tomas

Germán

Leon

Francesca

Marco

Camila

Broduey

Maxi

Naty

Ludmila

Diego

Andrés

Maroti

Olga

Ramaillo

Antonio

Pablo

Beto

Gregorio

Mattias

Jade

Parodi

Milton

Clement

Federico

Priscila

2014. aug. 14. 20:31
 145/284 Luca0830 ***** válasza:
na jó. mindenki mondjon amit akar ! a főcímdalos dolgokra visszatérve antonio ( vagy ki ) a studio gazdasági igazgatója úgy tudom nincs a főcímdalba.de az egész évadba benne van. am meg ha 15 oldalon keresztül nem egy ember írt oltat hogy látott egy videót a 3. évadból amibe tomas benne van akkor nem hiszi senki el neki ??? am tik tak nagyon kitartó. becsülöm hogy sokáig írt ehez a kérdéshez
2014. aug. 14. 22:55
 146/284 Tik tik tak ***** válasza:
100%
köszönöm hát figyelj annyi hülyeséget halottam hogy már megörültem !!! honnan tudjátok hogy nem lesz benne honnan okoskáim!!és a többiek honnan tudjátok hogy benne lesz naaa na na had halljak egy hihető választ!!!!és egy kurv* Linket amelyből eldől a Vita !!!!meg még azt is mondják hogy Spanyol és látta hogy nem lesz benne !!!Hadjál már most rakják fel Internetre spanyolul akkor hogy a fas*-ba lennének a közepén a tv -ben vagy a végén hmmmm?????!!! Itt egy Link amelyen a 3.évad részei vannak a 13.résznél járnak!!!vagy 14?nézd meg te: [link]
2014. aug. 15. 10:40
 147/284 anonim ***** válasza:
hát éppen ez az...hol egy link?? rengetegen írtátok, h láttátok már őt 3. évados videóban azt is. de nem tűnik fel h az 1. évad részleteit gyakran összevágják a 2.-al zenét raknak alá és ennyi, mert én max. ilyet találtam. Ha meg tényleg lennének olyanok valaki biztos adott vna már egy linket ;)
2014. aug. 15. 13:02
 148/284 anonim válasza:
2014. aug. 15. 15:03
 149/284 anonim ***** válasza:
ajh már ez egy összevágás!!!
2014. aug. 15. 15:28
 150/284 anonim ***** válasza:
könyörgöm ne...ne..ha még 1x valki belinkeli ezt az összevágást eskü végem xddd kicsit olvsson már vissza aki ide ír:D és ha valami hazsnálhatót talál akkor írjon mert am sztem jó fórum meg sok információról deítettük ki h hamis, ahogy pl az előzőről is :D
2014. aug. 15. 17:48
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!