Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
171/284 anonim válasza:
az utccsó nem én voltam.az aki többet leírt az vagyok én majd mindig irom h én voltam :D és akk tudod.. amugy a Leon Violetta csók volt a 20.részben de nem volt vmi nagy szám!! és az előtte lévő ami lett volna az meg azért nem volt meg, mert violettának mindig csöngött a telefonja xd
172/284 anonim válasza:
GYEREKEK!EL SEM HISZEM!LEFORDULOK A SZÉKRŐL!100% HOGY BENNE LESZ TOMAS,IGAZ NEM LESZ EGYÜTT VILUVAL DE BENNE LESZ..FRANCIÁUL MEGNÉZTEM A TARTALMÁT ÉS ÁÁÁÁÁÁÁÁ.NAGYON BOLDOG VAGYOK.:)
173/284 Luca0830 válasza:
Na csak összejönnek a dolgok a 3. évadra. egyébként én azt hallottam a 3. évadról hogy tényleg rengeteg lesz a szerelmi háromszög XDDD
174/284 Koczur Adrián válasza:
NEM LESZ BENNE THOMAS HÁNYSZOR MONDJAM MÉG ELL??????????????????????????????????????????????
175/284 Koczur Adrián válasza:
Okoskáim már a 20.résznél tartunk. Thomas úgy döndött ,hogy kiszáll, mert akkor már itt lett volna a 2.évadban is, akkor most minek jönne vissza? Hmm... Gondolgodjatok... -.- Ja és Leon és Vilu összeillenek , és még egyszer elmondom , hogy Thomas nem lesz benne hála az égnek. -.-
176/284 Tik tik tak válasza:
Adrián:te egy akkora bolond vagy mondták már? hány éves is vagy?szerintem ugy 7 lehetsz fogd fel már hogy visza jöhet de lehet hogy nem annyi variációja van!én nem hiszek senkinek!!lehet hogy ugy jön viszza hogy Vilu öszeveszett Leonal és Thomász madj életet önt vagy akármi nem tudom lehet hogy Franceska megint szerellmes lesz belé és megint kezdödik az féltékenykedés ide oda !mert eddig olyan unalmas volt!nem volt benne semmi féltékenykedés mert azt nagyon bírom!!Mint amikor az 1.évadban volt hogy Thomász énekelt Franceskának és Violetta pedig annyira féltékenyvolt!!ez volt a 67.rész
177/284 Koczur Adrián válasza:
TikiTaki képzeld 14 vagyok, és nem érdekel én se hiszek senkinek, majd kiderül amikor vége lesz, hogy nekem volt igazam, vagy neked, vagy bárkinek, de nem érdekel mert online néztem és nem lesz benne. Még a youtubon sincs!
178/284 Koczur Adrián válasza:
Itt van menj lejjebb ezen az oldalon a Thomas részre, és meglátod, hogy ki van húzva szóval nem lesz benne ENNYI! :P
179/284 Koczur Adrián válasza:
És itt is itt van, menj lejjebb és meglátod, hogy csak Season 1 van kiirva ,hogy csak a 1.évadban szerepel! Attól hogy a 3.évadban Thomas dalait éneklik azt nem jelent semmi, énekelhetik más dalait is, akkor azt nem azt jelenti hogy rögötn JUpiii jön vissza Thomas, ez nem attól függ. [link]
180/284 Koczur Adrián válasza:
Szóval, nekem volt igazam nem jön vissza, mert örökre kilépett a sorozatból, gondolod most azért lesz olyan sztori hogy visszajön Madridból csak azért hogy lássa Violettát? :P Szánalmasak vagytok, még ha visszajön is csak sztárvendgének, mert NEM jön vissza mindenki megnézheti ezen az oldalon Okoskák! :P -.- [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!