Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violetta: Azt hallottam hogy...

Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/284 Koczur Adrián ***** válasza:
A te nagy p* lyukad az! Olvasd el még egyszer aztán beszélj szaros! Azt mondtam másnak is lehet igaza, de nekem is igazam van! Idióta barom! Nézd meg, nagy át ha nem tudsz olvasni, de komolyan! -.-
2014. aug. 27. 18:27
 212/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Szegény tikitaki berezelt. Annyit itok amennyit csak irok, ott maradok ahol maradok. Gondolkozz kicsit azzal a kicsiny agyaddal ,hogy azt irtam ,hogy másnak is lehet igaza, de nekem is igazam van, mert az a videó nem igazi! Annyit irok ammenyit irok, és te húzz vissza a sajátotba keresztben! :P
2014. aug. 27. 18:30
 213/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Nem érdekelnek engem ilyen emberek mint te! :P Csak a pofád nagy, de ha nekem lesz igazam nagyot fogsz felsülni! :P
2014. aug. 27. 18:32
 214/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Bizony és még mindig irok. Nem érdekel amennyit csak irsz nyugodtan nem félek, csak az a nagy pofácskád nagy! Gilisztafarkú csontkollekció!
2014. aug. 27. 18:34
 215/284 anonim ***** válasza:
szerintem Tik tak ne foglalkozzunk vele:)egyértelmű h nem a mi szintünkön van a gyerek, de szerintem még egy cserbogár szintjét is nehezen ütné meg xddd hagyjuk figyelmen kívül a válaszait annyit írkál magának amennyit csak akar;) nem veszekedni jöttem erre az oldalra de te mondtad Adrián h mindenkinek meg lehet a véleménye nekünk ez és he lenézel minekt miatta egészen nyugodtam bekaphatod:D
2014. aug. 27. 21:11
 216/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Én nem nézlek le titeket, hanem azt mondtam, lehet hogy igazatok van. -.-
2014. aug. 27. 21:18
 217/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Ha mondtam volna ilyet akkor bizonyisd be. Én azt mondtam mindenkinek meg lehet a véleménye és lehet, hogy igaz, de csak a videóra mondtam ami nem rég fel volt téve, hogy az nem lehet igaz, mert decemberben volt feladva, és csak most áprilisban kezdték forgatni. És ennyi veszekedés csak egy VIDEÓ miatt ami hamis!!! Hűűűű... -.-
2014. aug. 27. 21:20
 218/284 Tik tik tak ***** válasza:
Annyi veszekedés szerintem te veszekedsz maggadal!4 :DDDDDDDDDDDDDDDD És azt monddod hogy felfogok sülni hahaha nagyon nem értelek azt mondod hogy nem lesz benne (Pablo)aztán azt mondod hogy benne lesz egy pár részben.és azt mondod hogy felfogok sülni ez nem igaz !most mit mondasz azt állitod hogy nem lesz benne és te arra érted hogy felsülök mert neked lesz igazad a thomaszos ügyben aztán pedig azt monddod hogy benne lesz akkor ki fog felsülni?én nem szerintem te a kis agyaddal huz vissza anyuci pinájába!jah és honnan jösz a szociális otthonból?Mert maggadal veszekszel komám!
2014. aug. 29. 19:19
 219/284 Tik tik tak ***** válasza:
jah és aki névtelenül ír "oké" megpróbálom de nehéz erre a marhára nem figyelni! :))
2014. aug. 29. 19:21
 220/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Olvass utána még egyszer !!! Én nekem már fogalmam sincs hogy mi lesz, de nem veszekszek ilyen kis pofával, mint te! Majd minden kiderül ki fog felsülni a végén!!! :P Ja és te húzz vissza a sajátodba! :P
2014. aug. 29. 21:11
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!