Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
261/284 KicsiB válasza:
bibianka012345 nevű felhasználó válasza:
De!!! Benne lesz Tomas :D Voltam nyáron Franciaországban és ott már elkezdték játszani a harmadik évadot. Benne van az évadnyitóban, és egy ilyen is van, ha ez nem elég: https://www.youtube.com/watch?v=KwVKT5V5k5A
Ez nem nagyon igaz mivel az argentií disneyn HIVATALOS wboldalán megnnéztem a Violetta 3 első részét és nem ezvolt a műsornyitó
262/284 Koczur Adrián válasza:
Hogy a francba lehet Franciaországban? Te nem mondhatod komolyan! Mert még a 2.évadot is csak most októberben fogja elkezdeni Anglia, szóval valamit félreértettél. Ez lehet, hogy nem igazi videó meg kéne nézned több oldalon is, és pontos infókat a videóról. Ne érts félre, de nem akarok magamnak igazat adni, se neked, mert majd a 3.évad végén jövőre minden kiderül szóval csak várni kell! :)
263/284 KicsiB válasza:
Nem én íratam a Francia országot
264/284 KicsiB válasza:
Nem tudom hogy ki irtakai azt hogy azért van szünet mert most forgatjáka második évadot de nagon nagyot tévededtt! 2012 ben forgatták a második évadot!!!
265/284 anonim válasza:
Nem csak egy ember rakta fel a videót. itt egy másik ember is aki felrakta ;) https://www.youtube.com/watch?v=TkZ0h_71AZo
266/284 anonim válasza:
hát ma rakták fel a youtube-ra a Violetta harmadik evadanak a 40. reszet ami egyben a sorozat fele sokan mondtak itt h csak a feletol lesz benne. csak mondom h nem volt benne. SAJNOS. :( EN TELJES MERTEKBEN TOMLETTA,TOMAS FAN VAGYOK de en mar tenyleg nem hiszem h vissza fog jönni már:((( bye Tomas :((
267/284 anonim válasza:
Benne lesz! De nagyon is:) Nézd meg a Wikipédián, ott is írják, hogy: "Tomás Heredia 1,3 évad"
Szóval nagyon is benne lesz! És én ennek nagyon örülök:)
268/284 HamadiMartina válasza:
Szaisztok :) én annyit tudok, hogy a 3. évad utolsó részében León és Violetta összeházasodik, lesz egy gyerekük, akinek Tomas lessz a keresztapja :) ami Tomlettát illeti:rájönnek hogy "testvérként" gondolnak egymásra és ennél több sosem volt :) ez nem biztos, nekem is a leghobb barátom mondta de remélem igy van elöször énis Tomletta fan voltam dee most Leonetta <3
270/284 anonim válasza:
nem házasodnak össze!!! a barátnőd valószínűleg azt a képet látta amire én gondolok :D az Germannak és Angie-nek az esküvője lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!