Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
És még egyszer elmondom: NEM csak én trágárkodtam, hanem te kezdted el az egészet, úgy ahogy van, szóval ne beszélj itt nekem TikTak. És ne tarts nekem beszámolót értem én ,de te is értsd ,hogy te is trágárkodtál szóval ne beszélj, mert ezzel te is veszélyben vagy, nem csak én. És hányszor mondjam még el,hogy majd kiderül a 3.évad végén??? Hmmm? Ha te ezt nem érted akkor 2 valami van veled:
1. Lejárt az időd, menj szépen az óráshoz és javitasd meg mag TikTik Tak,
2. Vagy rádférne egy Tiktak.
Figyu, utoljára elmondom: TE trágárkodtál először, NEM ÉN!!!!!!! Fogd fel, hogy ezzel a beszámolóval, saját magadnak is ártasz, mert te is trágárkodsz azzal a száddal, én ebből nem akartam veszekedést, de te rákényszeritettél, hogy ijet irjak, az első kekeckedéseddel amit nekem irtál, szóval te vigyázz magadra Tik Tik Tak ,mert a végén rosszul járod. Én nem vagyok olyan, hogy te azt hiszed, hogy ezzel befogom a számat, de is fogd be, mert ha megint trágárkodsz, azzal megszeged megint, megint és megint a szabályzatot amit te magad irtál. Én már nem fogok, ha te se, remélem ezzel megértettél és abbahagyod végre a kekeckedéseidet azzal a trágár beszéddel amit TE folytatsz itt. Majd kiderül a 3.évad végén és kész. Sayonara!
Én már nem köhögök kigyógyultam, szóval nem lehetek :D
És még egyszer elmondom: Tökmindegy, hogy ki kezdte, mert már szeretném abbahagyni, mert már unom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!