Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violetta: Azt hallottam hogy...

Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
 231/284 Koczur Adrián ***** válasza:

És még egyszer elmondom: NEM csak én trágárkodtam, hanem te kezdted el az egészet, úgy ahogy van, szóval ne beszélj itt nekem TikTak. És ne tarts nekem beszámolót értem én ,de te is értsd ,hogy te is trágárkodtál szóval ne beszélj, mert ezzel te is veszélyben vagy, nem csak én. És hányszor mondjam még el,hogy majd kiderül a 3.évad végén??? Hmmm? Ha te ezt nem érted akkor 2 valami van veled:

1. Lejárt az időd, menj szépen az óráshoz és javitasd meg mag TikTik Tak,

2. Vagy rádférne egy Tiktak.

Figyu, utoljára elmondom: TE trágárkodtál először, NEM ÉN!!!!!!! Fogd fel, hogy ezzel a beszámolóval, saját magadnak is ártasz, mert te is trágárkodsz azzal a száddal, én ebből nem akartam veszekedést, de te rákényszeritettél, hogy ijet irjak, az első kekeckedéseddel amit nekem irtál, szóval te vigyázz magadra Tik Tik Tak ,mert a végén rosszul járod. Én nem vagyok olyan, hogy te azt hiszed, hogy ezzel befogom a számat, de is fogd be, mert ha megint trágárkodsz, azzal megszeged megint, megint és megint a szabályzatot amit te magad irtál. Én már nem fogok, ha te se, remélem ezzel megértettél és abbahagyod végre a kekeckedéseidet azzal a trágár beszéddel amit TE folytatsz itt. Majd kiderül a 3.évad végén és kész. Sayonara!

2014. aug. 29. 22:53
 232/284 Tik tik tak ***** válasza:
60%
nem fogod fel nem hogy nem olvasom el egyiket sem írj a falnak de itt mindenki tudja állítani hogy te kezdted a trágár beszédet!!
2014. aug. 30. 08:55
 233/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Oké most tényleg figyelj rám egy percre! Nem én kezdtem hanem te kezdted a trágár beszédet, vagy ha mégsem te akkor te is trágárkodtál nem csak én szóval..
2014. aug. 30. 09:43
 234/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Te is trágárkodtál, és én is trágárkodtam, kvittek vagyunk.
2014. aug. 30. 09:43
 235/284 anonim ***** válasza:
Ti tuti betegek vagytok.... :D
2014. aug. 30. 10:36
 236/284 Koczur Adrián ***** válasza:

Én már nem köhögök kigyógyultam, szóval nem lehetek :D

És még egyszer elmondom: Tökmindegy, hogy ki kezdte, mert már szeretném abbahagyni, mert már unom.

2014. aug. 30. 12:31
 237/284 Tik tik tak ***** válasza:
60%
Rajtad csak röhögök! hányszor írod le hogy én kezdtem?Sokan nekem adnának igazat vagyis sopi-nyali
2014. aug. 30. 20:41
 238/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Olvasd el MÉG egyszer, tökmindegy hogy ki a szar kezdte, mert már unom itt veszekedni VELED! Pá! :P
2014. aug. 30. 21:46
 239/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Nem izgat, hogy ki kezdte! Mert már UNOM :P Csá
2014. aug. 30. 21:48
 240/284 Tik tik tak ***** válasza:
elment ez a hibantilis?mert azt írta remélem így van!
2014. aug. 31. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!