Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
271/284 anonim válasza:
de amúgy megkérdeznéd lécci h honnan vette h TOMAS lesz a keresztapja??? ezt a verziót MÉG én sem hallottam (elhihetitek h már minden mást hallottam)
272/284 anonim válasza:
angie a második évadban elmegy, legalábbis úgy láttam egy videón
273/284 Koczur Adrián válasza:
Angie dehogy megy el O:o hülyeségeket hordtok itt össze vissza ,mert benne lesz a 3.évadban is, és benne van a főcimdalban is.
274/284 anonim válasza:
Mindenki tudja kedves utolso valaszolo! De igenis el fog menni de visszajon...ha Youtube-on nezted/ed a harmadik evadot akkor lathatod h csak a 10-en nem tom hanyadik reszben jon vissza es nem a legelejetol van!!
275/284 Heim Zsuzsanna válasza:
Angie és Germán nem házasodnak össze. Germán Ludmilla anyukáját veszi feleségül a harmadik évad végén.
276/284 Heim Zsuzsanna válasza:
Február 9.-én kezdődik a második évad második fele. :)
277/284 Koczur Adrián válasza:
Na ide figyeljetek! Nemrég lett vége a 3.évadnak és sehol semmi Tomas! -.- Szóval ennyi nekem volt igazam NEM szerepelt benne, nyugodtan nézzetek utána, de nincs benne.
278/284 KicsiB válasza:
Ha van valaki aki tud youtubozni az tudhatja hogy a sorozat végén Angie és Germán összeházasodik
279/284 anonim válasza:
Most lett vége nemrég a Violetta 3-nak és Tomas nem jött vissza hanem Leon és Vilu összejöttek. German Angie pedig összeházasodtak.
280/284 Koczur Adrián válasza:
Azt mondom! Ezek minden pletykát elhisznek, de persze nekem volt igazam mint mindig :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!