Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
191/284 Varga Nikolet válasza:
Sziasztok bén rühhellem Thomast de nemrég találtam egy képet a Violetta eggyik forgatókönyvéről és a szereplők között Thomas is ott van de ez nem jelenti azt hogy sokáig lesz csak pár részben és végig marad leonetta szóval vilu nem fogja Thomast választani
193/284 Luca0830 válasza:
na valami jó hír is van !! :)
194/284 anonim válasza:
Kedves Adrián, én sem repesnék az örömtöl, ha Tomás visszajönne! Remélem nem is fog.. Szerintem majdnem biztos, hogy nem fog. Vagy ha fog is, akkor is max 1-2 rész erejéig.. De szerintem erre is kevés az esély. A link amit küldtél, hibás.. Hiába Wikipédia.. Azt írja, hogy Diego is, meg Marco is csak a második évadban vannam benne.. Pedig mindketten állandó szereplők a harmadik évadban.
195/284 Koczur Adrián válasza:
A link amit beküldtem nem hibás. Menj lejjeb és ott van, a táblázatban, hogy a 3.ébadban is szereplenek. -.- Megnézted?
196/284 Luca0830 válasza:
mindenki saját magának hisz. nem tudhatja senki se melyik a hibás link. mindenki keres információkat aki szereti a sorozatot. de senki se tudhatja hogy aki csinálta a weboldalt vagy aki írta a szöveget (úgymond)rosszul tudja az adott infót.
197/284 Koczur Adrián válasza:
Majd a 3.évad végén kiderül minden.
198/284 Luca0830 válasza:
ja csak az még elég messze van :(
199/284 Tik tik tak válasza:
xD :D szakadok :D Adrin azt irod nem jön vissza nem nem nem nem nem nem nem nem nem és aztán azt mondod hogy nem érdekel!nem vagy normális!
200/284 Koczur Adrián válasza:
És te mit kötsz bele? Az az én dolgom, hogy érdekel-e vagy nem, csak az igazságot örülök ,hogy leirom, még ha nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!