Tik tik tak..hát vmenniyre én neked adok igazat mert már nem csak téged idegesít ez a gyerek de abban egyetértek vele hogy te kezdted a káromkodást..bocsi de tényleg. :/
2014. aug. 31. 11:47
243/284 Koczur Adrián válasza:
Köszönöm, és abba akarom hagyni, bárkit is idegesitek, mert már unom ezt a veszekedést.
2014. aug. 31. 12:31
244/284 Tik tik tak válasza:
Adrián én is unom de te irtál összevissza !
2014. szept. 1. 12:43
245/284 anonim válasza:
Unod Adián? Unod? Szerintem mindenki unja aki olvassa az oldalt az utóbbi időben nem csak segény Tik tak. Ő is sokat írt mindig de legalább volt értelme és ugyan nem értettem vele mindig egyet, de tudta hol a határ. Te viszont mióta idejöttél pattogsz mint egy nikkelbolha, és igen Tik tak kezdte a csúnya beszédet de MIATTAD mert te voltál először pofátlan vele, ami sztem enm mellékes:D szavl ha annyira megúntad ezt a vitát lehet nem éne olyan sűrűn ideirni vagy ha igen talán kicsit ás stílusban;)
2014. szept. 1. 12:54
246/284 Koczur Adrián válasza:
:P Nem izgattok, nem a vitát untam meg hanem tikteket! Ja persze mindenért én vook a hibás, Tik Tik Takot csak véded, és nem pattogok csak kiadtam magamból, hogy nekem mi a véleményem, nem izgattok, ha ezt nem tudjátok elfogadni, hogy mindenknek meg lehet a véleménye!!!!!!!!!!! Hasta La Vista, Sayonara! :P
2014. szept. 1. 13:32
247/284 Koczur Adrián válasza:
Ez neked összivissza irás? : Okoskáim már a 20.résznél tartunk. Thomas úgy döndött ,hogy kiszáll, mert akkor már itt lett volna a 2.évadban is, akkor most minek jönne vissza? Hmm... Gondolgodjatok... -.- Ja és Leon és Vilu összeillenek , és még egyszer elmondom , hogy Thomas nem lesz benne hála az égnek. -.-
Eztán kezdted el a trágár beszédet, mert tikteket bármi felingerel, láttam mással is veszekedtél, de nem izgatsz, ha azt hiszed mindent csak te nyerhetsz meg. PÁÁÁÁ
2014. szept. 1. 13:34
248/284 Koczur Adrián válasza:
És mikor abbahagytam akkor megint jöttök és megint csak felidegesittek ,mert nektek soha nincs leállás! :P Látom milyenek vagytok komolyan, ezt nem lehet tűrni épp ésszel, mert ti folyton belém tödtök, de mondok valamit: NEM HAGYOM MAGAM!!!!!! Ennyi elhúzhattok csáááá :P
2014. szept. 1. 13:35
249/284 Koczur Adrián válasza:
És annyiszor irok ide, aminnyiszor csak akarok, mert vannak jogaim! :P És először ezt nem Tiktiktaknak irtam hanem mindenkinek: Okoskáim már a 20.résznél tartunk. Thomas úgy döndött ,hogy kiszáll, mert akkor már itt lett volna a 2.évadban is, akkor most minek jönne vissza? Hmm... Gondolgodjatok... -.- Ja és Leon és Vilu összeillenek , és még egyszer elmondom , hogy Thomas nem lesz benne hála az égnek. -.-
Ezután belém rögtön jösztök és belémködtök, csak azért mert nektek semmi nem elég! :P Elhúzhattok, és még egy: nem miattam kezdte el a trágár beszédet, ha nem vennéd észre, persze csak őd véded, mindenért én vook a hibás! :P
2014. szept. 1. 13:38
250/284 Violetto-3 válasza:
Nem izgat ki kezdte szerintem ideje lenne nektek befejezni mind 3 embernek szól! Én nem toom, hogy visszajön -e de remélem nem mert utálom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!