Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
201/284 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=47CA7dg-NkQ áááá tényleg nem lesz benne..-.-
Itt az infó,benne lesz.:D
Amúgy az baj ha 18vagyok és még én is Violettát nézek?:)
202/284 Koczur Adrián válasza:
Ezt nevezed igazi bizonyitéknak? OOOOO
203/284 Koczur Adrián válasza:
Amikor ezt 1 évvel ezelőtt decemberben csinálták, te nem normális és csak áprilisban kezdék forgatni diliske . Senki sem normális! -.-
204/284 Koczur Adrián válasza:
És te mióta tudsz spanyolul? -.- Diliske, nem lesz benne.
205/284 anonim válasza:
Ez egy olyan oldal szerintem ahol mindenkinek lehet véleménye!!! Adrián, amíg nem kezdtél el írkálni és nem jöttél a hülye válaszaiddal szerintem mindenki normálisan tudott közölni egy információt amit megtalált. Ki vagy te hogy akárkit is leszólj?? Az a te szegénységi bizonyítványod , hogy a szüleid nem tanítottak meg normálisan beszélni,nem szívesen lennék anyád helyében, attól meg hogy még nem szereted Tomast és állításod szerint te "utánnanéztél" lehet másnak is igaza van. Úgyhogy szerintem befoghatnád már igazán:)
206/284 Koczur Adrián válasza:
Te fogd be, ez egy szabad oldal, mindenki leszólhat mindenkit te kis okostóni :P Én csak az én véleményet irtam kicsike -.- Hű, te tényleg nem fogod azzal a piciny agyaddal, hogy mindenkinek vannak jogai irni erre az oldalra, még ha az igazságot is, vagy nem. Törődj magaddal kicsike. Nem ijedek senkitől, és mindenki leithatja a véleményét. És te fogd azt a szádat, mert még rosszul végzed!
207/284 Koczur Adrián válasza:
Fogd fel azzal a piciny agyaddal, hogy azt irok amit én úgy tartom, hogy igaz. És ne avatkozz bele, ez az én dolgom, törődj a saját dolgaiddal és a szüleiddel, ne velem ,mert te is csak egy olyan ember vagy aki mindenbe beleszól.
208/284 Koczur Adrián válasza:
És ez amit fent irtam, tényleg igazam volt, mert rajtam kivül sok mindenki ir hülyeségeket, nem tehetek róla, hogy ennyire hiszékeny vagy, hogy mindent elhiszel. Fogd fel én nekem is van igazam, de sok mindenkinek is lehet, de z a fenti videó nem igaz. :P :P
209/284 Koczur Adrián válasza:
És még egyszer elmondom: Nekem is igazam van, de a fenti videó nem igaz. Gondolkodj, tudom ,hogy nincs mivel... És még egy utolsó: Én azt nem mondtam,hogy senkinek nincs igaza, hanem azt,hogy rajtam kivül lehet másnak is igaza, nem csak nekem. Nézz utána :P
210/284 Tik tik tak válasza:
Adrián te egy a kurv* buz* gyerek vagy hogy már kivagyok a hülyeségeidel baz*meg mostmár fogd be a szádat !te kis cigány de most komoly ugy viselkedsz mint egy cigány fogad el hogy másnak is lehet igaza és ne irkálj összevissza írd le egyszer és fogd be ennyi!!és miért irod hogy "kicsike"szerintem neked kicsi az eszed és a faszod hogy ilyet írsz húzál vissza a csöves anyád jukába !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!