Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violetta: Azt hallottam hogy...

Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/284 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen felesleges következtetéseket levonni, amíg nem tudunk biztos tényeket! :) Csak vita van belőle folyamatosan! :/
2014. aug. 19. 00:03
 162/284 anonim ***** válasza:
100%
Remélem,hogy benne lesz :) Tudom,hogy itt mindenki Leonetta fan..Viszont szerintem Tomassal illik össze..Tudom,tudom csak egy sorozat,viszont Tomassal tényleg összeillenek..Ahogy egymásra néznek..Sokszor elsírtam magam mikor Tomlettás videókat néztem.Csodálatos.Ha a harmadik részbe nem lesz benne,nem fogom nézni.A másodikat szerintem kihagyom..Vilu és Tomas forever.:)
2014. aug. 21. 20:03
 163/284 Tik tik tak ***** válasza:
és igen nincs benne a főcimdalban lehet hogy ez a csel!!hogy mindenki azt higye hogy ha nincs benne a főcimdalban akkor nem is lesz egyótt Viluval nem?mindenki erre és arra is gondolt hogy ha nincs a főcimdalban akkor a sorozatban sincs ugye??!Nah és VIlu és thomász nem csókkal szerettek egymásba Leonba pedig csókal!a normális emberr egy csóktól nem lesz szerelmes ugye?
2014. aug. 21. 20:33
 164/284 anonim ***** válasza:

Úgy néznek egymasra, ahogy a szerepüm megkívanja. :D

Amúgy meg nem értem, hogy honnan veszitek, hogy Violetta csak a csók után lett szerelmes Leónba. :D Aki követi a 3. évadot, az már tájékozottab! ;)

2014. aug. 21. 23:45
 165/284 anonim ***** válasza:
hello hát nem is tudom hogy most ezekből mit higgyek el. LEGALÁBBIS remélem h benne lesz nélküle nem annyira jó a sorozat. CSAK NEKEM TŰNT FEL HOGY A VIOLETTA HARMADIK ÉVADÁBAN (követem a részeket Youtube-on) NAGYON SOKSZOR ÉNEKLIK "TOMAS" DALAIT??? például a Verte de lejos-t az Entre tu y yo-t a Tienes Todo-t(jó ezt VILUVAL énekelték) de akkor is miért pont ezeket a dalokat?lehet hogy ez egy jel féleség arra h vissza fog majd jönni.? :D csakmert simán énekelhetnék a többi első vagy második évados dalokat is. azokban is vannak ilyen szomrú dalok(ezt csak azért mondom mert amikor francesca énekelte akkor is azért volt mert szomorú volt egy kicsit.meg diego is) :D vélemények erről? :D
2014. aug. 22. 15:52
 166/284 anonim ***** válasza:
előző vagyok ja igen meg még az is h Alex is énekelte a entre tu y yo.-t meg a Tienes Todo-t. :D
2014. aug. 22. 15:55
 167/284 Tik tik tak ***** válasza:
jelek jó meglátás én is követtem de már nem 7.részig láttam mert spanyol és egy kukot se értek belöle sajna valaki elmondaná mi történt a 7. rész után?
2014. aug. 22. 17:33
 168/284 anonim ***** válasza:
én vagyok az előtted lévő elmondanám én ha emlékeznék rá csakhát az a probléma hogy már a 20. részénél tart lassan és már elfelejtettem...:D bocsi röviden össze vesznek viluék (leonnal) aztán kibékülnek aztán megint összevesznek de kibékülnek. olga és beto megcsókolták egymást asszem ez után Ramaillo megkérte Olga kezét. de ez is a 17 részben volt. Alexet felvették a studioba.Francesca már nem tudom hanyadszorra énekli az Aprendi decir adiost vagy hogy kell leírni (bár én imádom ezt a számot) diego és francesca elkezdtek "összemelegedni" de aztán valami olyasmi van asszem h Francesca leállította egy kicsit mivel hogy ő Marcoval jár meg ilyesmik.
2014. aug. 22. 19:50
 169/284 Tik tik tak ***** válasza:
kösz :) ha tudsz még valamit leirhatod ide . :)
2014. aug. 22. 21:30
 170/284 anonim ***** válasza:
Fedemila csók a 16. részben! :) Aztán azt hiszem Federico elmegy Rómába....
2014. aug. 22. 23:25
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!