Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
121/284 anonim válasza:
Valaki nem tudja, hogy a második évadban mikortól lesz benne Fede?
122/284 anonim válasza:
De ki a faszomat érdekli a főcímdal?
nem fogjátok föl hogy nem lesz benne Tomas?!!!
123/284 Tik tik tak válasza:
xD azt is lehet mondani hogy te nem fogod fel hogy benne lesz!!! erre varj gombot komám :P !!
124/284 Varga Nikolet válasza:
Szerintem nem lesz benne mert a twitteren az van hogy leon és violetta végig eggyütt lesznek de ha visszajönne akkor is csak a felénél és csak pár részre
125/284 Tik tik tak válasza:
mindenhova ki van irva minden hülyeség nehogy higyél már neki!majd meglátjuk mi lesz a vége!!
126/284 anonim válasza:
nem lesz benne (pedig én nagyon bátran állítottam itt h lesz:( de mégsem) sajnálom akik még várták hogy visszajöjjön :( mégse mert nem lehet rávenni semmivel :( hogy visszajöjjön :( és ez a végleges döntése :(
127/284 anonim válasza:
Miért kedves utolsó, beszélgettél vele? :D
128/284 Tik tik tak válasza:
xD AM HONNAN TUDOD MÉG MEGGONDOLHATJA AHOGYAN TE ÁLLITOD ! :p
129/284 anonim válasza:
MIÉRT kedves utánam levő szerinted nem létezik olyan oldal például ask.fm ahol tényleg ő van és ő beszélget velünk?(úgy bizonyítva hogy, valami 50 dolgot leírt(azért hogy bebizonyítsa) amit senki nem tudhatott róla. még a neten sem volt fennt! ilyen szerinted nem létezik ahol igazából ő van?!-.- mint Twitteren is ami igazi?!
130/284 Tik tik tak válasza:
Szerinted más nem tudta volna megcsinálni amit mondasz!meghadjál már senki se olyan hülye még Pablo se hogy 50 dolgot leir hogy MIÉRT meg nincs is 50 féle magyarázat rá!Látom okostojás vagy komám!hány éves is vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!