Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violetta: Azt hallottam hogy...

Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Nem jön vissza, de lesznek uj szereplők. Itt van az Original theme song a 3. évadnak: http://www.youtube.com/watch?v=IUXnQHfNubw
2014. júl. 29. 16:08
 72/284 Koczur Adrián ***** válasza:
Ja és Violettának már szőke a haja. Ha jól tudom.
2014. júl. 29. 16:09
 73/284 Tik tik tak ***** válasza:
Attól még hogy Thomász nincs benne a Főcimdalba visszajöhet !Ugy mint Federiko az 1.évadban!Fede nem volt az 1 évadban benne a főcimdalban! deeee attól még Tohmász belerakhatják a főcimdalba és a müsorba is !!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :P :P :P :DD
2014. júl. 29. 18:01
 74/284 anonim ***** válasza:
igaz.. Fede sem volt benne. majd ha látjuk youtube-on spanyolul hogy nincs benne akkor lehet majd mondani h nem lesz benne meg hogy "én megmondtam" (szöveget) :D tudom hogy most nem mondta semmi csak ez ilyen szokásos szöveg :D
2014. júl. 29. 19:26
 75/284 anonim ***** válasza:
hát de volt egy csomó videó forgatásokról abba se volt benne,meg biztos hogy valamelyik szereplő kitette volna hogy újra itt Pablo Espinosa vagy valami ilyesmi ! :D
2014. júl. 30. 10:45
 76/284 anonim ***** válasza:
Mostmar en megbizonyosodtam rola h 10000000% hogy benne lesz de nem az eljen hanem a feletol vagy kicsit meg kesobb de benne lesz!"!!aki meg nem hiszi az IGY JART kövesse a sorozatot es majd ha meglatjuk benne akkor mondjuk majd h jee tenyleg benne van..
2014. júl. 30. 17:55
 77/284 anonim ***** válasza:
igen a forgatásokról kerültek fel videók....de könyörgöm az az eleje a sorozatnak amit azokból mutattak, miért ne kerülhetne elő később Thomas? Ez magyarázatot adna a főcímdalra is h miért nincsen benne. Amit meg arról írtál h valaki úgyis kitett volna valamit, h visszajön nézd meg az instagramját van ott egy kép egy beszélgetésről amiről erre lehet következtetni:D amúgy lehet hogy sokáig úgy volt a sorozat szerint is h nem jön vissza, de mostmár szerintem is megint benne lesz:)
2014. júl. 30. 21:21
 78/284 Tik tik tak ***** válasza:
Ha valaki talál egy videót amelyröl be lehet bizonyitani hogy Pablo Espinosa benne lesz az linkelje be! köszi! :))
2014. júl. 30. 23:36
 79/284 Tik tik tak ***** válasza:
100%
Jah és tudjátok mit utálok a violetában azt hogy mindig mindig és mindig Leont választja nem azt mondom hogy válassza Diegot de inkább Thomászt válassza!!Jah és ahogy mondtad Thomász a felénél vissza jön(remelem) és lehet tényleg ö lesz Violettával mert biztos oka van annak hogy pont a felénél jönne vissza!És amugy Thomászba lett szerelmes és vele volt elsönek és lehet hogy a végén is vele marad!mert Leon hoz Lara illik Diegohoz meg nem tom!És Frenchie vagy ki ahozz se tom ki de ne Diego és ne Frenchie és Föleg ne Leó!!!
2014. júl. 30. 23:49
 80/284 anonim ***** válasza:
egyetértek :D énse szeretem hogy mindig mindenki a Leonnak szurkol..bááár szerintem is megvan azért a tehetsége mert jól énekel táncol. de sztem is inkább TOMAS. ÉS VISSZA FOG JÖNNI ! :D nemérdekel ha azt mondják hogy nem akkor is vissza fog jönni :D
2014. júl. 31. 10:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!