Violetta: Azt hallottam hogy a 3. évadban visszajon tomas de leon is benne lessz még?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 19:24
71/284 Koczur Adrián válasza:
Nem jön vissza, de lesznek uj szereplők. Itt van az Original theme song a 3. évadnak: http://www.youtube.com/watch?v=IUXnQHfNubw
72/284 Koczur Adrián válasza:
Ja és Violettának már szőke a haja. Ha jól tudom.
73/284 Tik tik tak válasza:
Attól még hogy Thomász nincs benne a Főcimdalba visszajöhet !Ugy mint Federiko az 1.évadban!Fede nem volt az 1 évadban benne a főcimdalban! deeee attól még Tohmász belerakhatják a főcimdalba és a müsorba is !!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :P :P :P :DD
74/284 anonim válasza:
igaz.. Fede sem volt benne. majd ha látjuk youtube-on spanyolul hogy nincs benne akkor lehet majd mondani h nem lesz benne meg hogy "én megmondtam" (szöveget) :D tudom hogy most nem mondta semmi csak ez ilyen szokásos szöveg :D
75/284 anonim válasza:
hát de volt egy csomó videó forgatásokról abba se volt benne,meg biztos hogy valamelyik szereplő kitette volna hogy újra itt Pablo Espinosa vagy valami ilyesmi ! :D
76/284 anonim válasza:
Mostmar en megbizonyosodtam rola h 10000000% hogy benne lesz de nem az eljen hanem a feletol vagy kicsit meg kesobb de benne lesz!"!!aki meg nem hiszi az IGY JART kövesse a sorozatot es majd ha meglatjuk benne akkor mondjuk majd h jee tenyleg benne van..
77/284 anonim válasza:
igen a forgatásokról kerültek fel videók....de könyörgöm az az eleje a sorozatnak amit azokból mutattak, miért ne kerülhetne elő később Thomas? Ez magyarázatot adna a főcímdalra is h miért nincsen benne. Amit meg arról írtál h valaki úgyis kitett volna valamit, h visszajön nézd meg az instagramját van ott egy kép egy beszélgetésről amiről erre lehet következtetni:D amúgy lehet hogy sokáig úgy volt a sorozat szerint is h nem jön vissza, de mostmár szerintem is megint benne lesz:)
78/284 Tik tik tak válasza:
Ha valaki talál egy videót amelyröl be lehet bizonyitani hogy Pablo Espinosa benne lesz az linkelje be! köszi! :))
79/284 Tik tik tak válasza:
Jah és tudjátok mit utálok a violetában azt hogy mindig mindig és mindig Leont választja nem azt mondom hogy válassza Diegot de inkább Thomászt válassza!!Jah és ahogy mondtad Thomász a felénél vissza jön(remelem) és lehet tényleg ö lesz Violettával mert biztos oka van annak hogy pont a felénél jönne vissza!És amugy Thomászba lett szerelmes és vele volt elsönek és lehet hogy a végén is vele marad!mert Leon hoz Lara illik Diegohoz meg nem tom!És Frenchie vagy ki ahozz se tom ki de ne Diego és ne Frenchie és Föleg ne Leó!!!
80/284 anonim válasza:
egyetértek :D énse szeretem hogy mindig mindenki a Leonnak szurkol..bááár szerintem is megvan azért a tehetsége mert jól énekel táncol. de sztem is inkább TOMAS. ÉS VISSZA FOG JÖNNI ! :D nemérdekel ha azt mondják hogy nem akkor is vissza fog jönni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!