Másnak is csalódás az Alien Romolus ?
Esetleg SPOILER:
- Mint valami Tini horror
- A film elején megtatlálják az 1-végén kilőtt Alient, amit mint kiderül újra levadásznak.
Innentől indul a logikátlan baromságok sorozata, más részekből összegereblyézett jelenetek.
-Valamit a párbeszédekről:
"Legyen fegyverünk, de nem lőhetünk velük, mert sav a vérük.
-Akkor minek ?
-Hátha megijednek, lelassulnak tőle"
-Amikor a kiscsaj leszed egy csomó Alient 1 tárral, az egy az egyben az Alien 2-t idézi Ripley vel, a végén.
-A végére beerőltetik a Prometheust is, némi Ressurection utóérzéssel.
(Minek kellett az újszülött Prometheusos csávó Final Boss-nak ?!)
Sorolhatnám🤦😂
Ez totál mintha a Harry Potter lenne, Alien környezetben.
A Prey-nek, ami egyből Hulu-ra ment, pl sikerült az amire vártunk.
Ja, úgy nem rossz Alien videoklip ez, csak tök jó lett volna ha mondjuk egy dráma lett volna az 1-2 közötti telepesekről.
Pl..
1: Hát ilyet senki sem mondott hivatalosan.
Egyedül azzal a negatív szituval egyetértek, hogy a vége teljesen el lett bénázva és a brutális ötletből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Írtam is rövid kritikában, hogy mintha korábban 100 percesre tervezték volna és valaki vagy Ridley előállt volna ezzel. Én nagyon Ridley-t érzem. Ha teljesen másképpen és ütősebben ráfekszenek, akkor nagyon jó lehetett volna. A fekete rákot ezúttal sokkal jobban beépítették, mint az egész Promiban. De mintha már küldeni kellett volna a kész filmet és nem lett volna több idő.
Egy, a telepesekről szóló sci-fi dráma-horror ? Felesleges ? 🙄🤦
Jó. Elfogadom.
De szerintem Scott fekete szlötyis teremtős bzisága feleslegesebb, akárcsak EZ a film is.
Konkrét jelenetek lepörögtek újra a Last Of Us 2 után.
Ez minden, csak nem egy Új Alien movie.
Videoklip , bástya ..
Soroljam, linkeljem még a fszságokat, vagy elég ha visszaolvasod a kommenteket, megnézed a másik Romolus kérdést ?
Az a
Alien Isolation kenterbe veri az egész filmet, és egy 10 éves játék N-ber'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!