Az Andor szezonzárója miért hagyott ennyi megválaszolatlan kérdést?
(SPOILEREK lentebb!)
Sőt, gyakorlatilag csak azt hagyott. Egy tucat karakter sorsa vagy hovatartozása kérdéses maradt, és egy csomó kulcsfontosságú dolog nem lett megválaszolva. Így kissé csalódott vagyok. Nem lett volna ez rossz, ha mondjuk utolsó előtti rész, de így...
Ismétlem, spoilerek: nem derült ki mi lesz a továbbiakban Mon Mothmáékkal, nem derült ki kicsoda Luthen igazából, se hogy a csinos asszisztense kicsoda és mit tud, azt se tudtuk meg mi lesz a birodalmi ügynöknő sorsa, Vel-lel kapcsolatban is ezer kérdés maradt (az persze kiderült hogy leszbikus, pedig amúgy tök jó karakter), többek közt hogy mit csinált a pénzzel, Saw Gerrerát teljesen felesleges volt ennyi szerepre behozni, a börtönös műszakvezetővel (Andy Serkis) se derült ki végül mi lett, Jyn Ersoról szó sem esett... Ez nekem így több lyukat hagyott mint amennyit betömött.
Kíváncsi vagyok csak én látom-e így, vagy másnak is van hiányérzete ezek után. Pedig összességében fenomenálisan jó sorozat lett az Andor még így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!