Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek arról,hogy...

Mi a véleményetek arról,hogy szinte már minden sorozatba bele raknak valamilyen LMBTQ+ -szereplőket?

Figyelt kérdés
(Leszögezném,hogy nem vagyok homofób )

júl. 24. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
61%
20 évvel ezelőtt is szerepeltek lmbtq emberek sorozatokban, csak épp nem volt ekkora társadalmi kérdés, propaganda stb. körülötte, meg nem volt még olyan széleskörűen elterjedtek a közösségi oldalak, ezért nem érezte úgy senki, hogy "mindenhol ott vannak". Én megértem azt is, ha valaki így érzi, de ez az érzés inkább abból fakadhat, hogy ezek az évek hangosabbak ettől (média, politika), és témává teszik tök átlag emberek szexuális beállítottságát. Erre valahol szükség is van, hogy fejlődjön a hozzáállás, és ne fotelharcoskodjanak arctalan emberek arról, hogy ők mennyire nem homofóbok, "de..."
júl. 30. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!