Mi a vélemenyed a Bönyi késeléses tragédiáról, ahol a 12 ÉVES osztálytársát majdnem megölte a másik KISLÁNY?
A gond az, hogy ezt 10-ből 9-en utópisztikusnak gondolják, pedig a kortársak közötti gyűlölködés, a kirekesztés, a játszmázás és az egymásnak ártás teljesen általános dolog.
Ez a tettlegesen a másik életére törés azért szerencsére nem jellemző azért, de eggyel finomabb "megoldások" már annál inkább megszokottak.
Mondjuk felvet bennem pár kérdést:
- hogy került a kés a lányhoz?
- hogy tudta bevinni a suliba és nyíltan közszemlére tenni?
- mit gondolt, ezek után hogyan tovább? volt egy listája, de ha 1 megtörténik, vajon mindenki hurrázni fog és szó nélkül hagyja?
- nekem ez a 30 nap semminek tűnik...
Én azt mondom, mindenki másképpen dolgozza fel (akkor is borzasztó amúgy). Nekem "csak"az öklendező reflexem lép be, ha a (nyolc osztályos) gimimet csak a kocsiból meglátom, amikor hazalátogatok (pedig kitűnőre érettségiztem, két diplomát szereztem, és mindkét egyetemen barátokat szereztem, érdekes, minden oké volt). De az a 10-18 közötti "társaság" borzasztó volt. Én csak magam ellen fordultam kétszer is. Van, aki meg ugye más ellen fordul.
És a tanárok?? Nem tűnt fel semmi nekik?
Engem is rengeteget szekaltak, csúfoltak általánosban,sokatverekedten, vedekeskepo is, volt hogy betörtem valaki fejét, keze eltörött, de azert ilyen sose fordult volna meg a fejemben, ez már kivégzés!
(Nem vagyok rasszista, de esélyes hogy roma származású a támadó!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!