Az osztályotokban mennyire jellemző, hogy az osztálytársak másolják egymást? Nálunk egy lány év elején hosszúról tüsire vágatta a haját, és azóta 4 másik lány is megtette.
Az egyik lány szeptemberben lapockáig érőről tüsire vágatta a haját, és körben felnyiratta géppel. Azóta további 4 lány ugyanilyen rövidre vágatta a haját az osztályból, egyikőjük hátközépig érőről. De öltözködésben és sminkelésben is sok példát látok a koppintásra.
Mennyire jellemző nálatok a koppintás?
Egyszer még 9. osztályban felhúztam fekete harisnyával egy farmerrövidnadrágot, másnap egyik lányosztálytársam ugyan ilyen szettben jött :D de neki is nagyon jól állt, én őszintén örültem, hogy tudtam neki ötletet adni öltözködésben
Plusz idén, 18-an vagyunk lányok, csak nekem van frufrum és most az egyik lány is vágatott, de ez szerintem nem annyira számít annak.
De sokan másolják egymást mostanában hajszőkítéssel egyik lány szőke tincseket festetett a barna hajába, nyári szünetről vagy hárman-négyen jöttek vissza ugyan ilyen hajjal és még páran tervezik ugyan ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!