Ha az osztálytársammal megyek bulizni és az osztálya beszéljük meg a részleteket, akkor miért néz engem a másik osztálytársam (fiú)? Lehet, hogy szeretne velünk jönni csak nem tudja, hogy hogyan kérdezzen meg minket?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 23:50
1/4 anonim válasza:
Elképzelhető.
Ha legközelebb néz vond be a beszélgetésbe és kérdezd meg, hogy ő mit fog csinálni a hétvégén. Ha a válasza az, hogy semmit és nincs bajotok a sráccal akkor hívd el.
Problem solved.
2/4 anonim válasza:
Szerintem csak érdekli ,hogy mi volta buliba vagy azt várja,hogy esetleg valami pletykát elkaphat:)!
De kérdezd meg tőle ,hogy nem-e menne el bulizni veletek, hisz osztálytársak vagytok..
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Az is lehet hogy félénk természetű és (ahogy fent írták) nem tudja hogyan kérdezze meg. Szerintem te kérdezd meg töle hogy szeretne-e jönni és akkor kiderül hogy emiatt néz-e vagy más okok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!