Úgy érzem a feleségem, jobban vonzódik szexuálisan egy másik férfihoz, akivel régebben lefeküdt. Szinte érzem a zsigereimben. Nálatok szokott olyan lenni, hogy jobban vonzódtok egy másik férfihoz, nőhöz?
Nő vagyok, 21 éves, 2 és fél éve vagyok párkapcsolatban.
Nekem is vannak pasik az életemben akikhez nagyon vonzódom szexuálisan, de minden fejben dől el. Ameddig nem adok rá okot, hogy ne tegye, addig a párom bízik bennem, és nem féltékenykedik. Biztos benne, hogy nem futok bele ilyen kalandba, többet jelent a kapcsolatunk nekem annál, mint hogy egy ilyennel elrontsam.
Nem bízol a feleségedben? Azon a régi kalandon kívül volt okod féltékenynek lenni? Tett olyat a feleséged ami okot adna erre? Ezeken gondolkozz el. Ha bízik benned és szeret, akkor nem lép félre. Ha bízol benne, és szereted, nem gondolkodsz ilyeneken.
Mondd meg neki, hogy nincs kedved mindig arról a pasasról társalogni, ügyeljen ő is arra, hogy ne kerüljön szóba ez a téma.
A máshoz való (jobban) vonzódás természetes dolog mindkét nemnél, próbálj meg nem foglalkozni vele. Biztos te is izgatónak tartasz más nőket.
Nekem a munkahelyemen pl. elég sok jóképű férfi van, és bizony jobban vonzanak, mint a párom. És hogy miért is vagyok vele akkor? Mert másnak nem kellek, nem vagyok olyan jó nő. Ő pedig rendes ember, és egy fokkal szebb az ördögnél, bár nem az esetem.
Nem tudom, miért lett az utolsó lepontozva, amikor szerintem rátapintott a lényegre.
Ami más férfiről/nőről ábrándozik, az már nem tiszta szívvel van jelen az adott kapcsolatban, és valamilyen továbblépésnek a kezdete lehet ez.
8-as, ez mondjuk teljesen jogos lenne :D
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!