Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem a feleségem, jobban...

Úgy érzem a feleségem, jobban vonzódik szexuálisan egy másik férfihoz, akivel régebben lefeküdt. Szinte érzem a zsigereimben. Nálatok szokott olyan lenni, hogy jobban vonzódtok egy másik férfihoz, nőhöz?

Figyelt kérdés
Mielött megismerkedtünk,lefeküdt egy pasival.Egyéjszakás kaland volt,de elött párszor találkoztak.Feleségem végül bevallotta,hogy ő csábította el,mivel nem volt együtt akkoriban már vagy 1 éve férfival,olyat választott,akihez vonzódik.Ezzel nem lett volna gond,viszont azzal igen,hogy megismerkedésünkor,elég sokat beszélt róla.Hogy akkor ez neki milyen jó volt,meg hogy ez a fickó megadta neki a löketet,hogy kitörjön a szingliségből stb.Túl sokat beszélt róla nekem,és sokat kérdeztem róla még az elején,hogy tiszta lappal induljunk,hogy biztos nem e érez már iránta semmit?Azt mondta nem,ami lehet igaz is,de szexuálisan még szerintem mindig vonzónak találja a férfit.Egyszer előkerült ismét a téma,már nem tudom miről volt szó,de nagyon hevesen elkedzte védni ezt a fickót.Még a kapcsolatunk elején,olyan fellengzősen beszélt nekem az egészről,hogy ilyen meg olyan jó volt neki ez akkor.És sokszor a védelmére kelt,nem tudom furcsa.Valahogy ennek a fickónak a szelleme,mintha mindig ott lenne a kapcsolatunkban.Valahogy valami véletlen folytán mindig előkerül és téma lesz.A mai napig úgy érzem,mintha simán lefeküdne ismét azzal a férfival ha úgy lenne.
2015. febr. 14. 12:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%
a feleséged egy rohadt ri.banc, kár, hogy elvetted. Részvétem, haver.
2015. nov. 8. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!