Lányok ti kaptatok már pofont egy másik lánytól?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogy reagáltatok?
Miért kaptátok?
2023. ápr. 16. 20:27
1/13 anonim válasza:
19l. Én igen, feljelentettem könnyű testi sértésért. Nincs még vádemelés, akkor te is valamilyen ribi-,mami, mucscsöregés vagy?
3/13 anonim válasza:
Nem. De nem is adtam rá okot soha. És én sem adtam.
4/13 anonim válasza:
Az értelmi színvonalam ettől joval fentebb van.
5/13 anonim válasza:
Igen. Belem kotott ketto ciganylany egyszer haza fele menet egy szorakozohelyrol. En vissza valaszoltam hogy alljal mal le... Erre akkorat lekevert es megtepte a hajamat. Orultem hogy helyben nem tep szet a kis...
6/13 anonim válasza:
2+ jah, 4 év iskolai builling miatt. 4 évig tűrtem, hogy mocskoljon, aztán betelt a pohár. Egyetlen egy pofont adtam neki, de abba benne volt a 4 év zaklatásának összessége. Volt belőle cirkusz, mert természetesen visitva ő volt az áldozat, én meg a galád, csak hogy voltak tanuk mint útóbb kiderült mellettem (később tudtam meg). Így huss megszüntek a dolgok, többet rám nem merte emelni a kezét.
7/13 anonim válasza:
3 "nem is adtam okot" Hát ha neked ok, hogy ha valaki elvált szülők gyereke-ám legyen:) Akkoriban mélyen megvetették azokat a gyerekeket akik csak egyszülősként nevelődtek, ha még szegények is voltak az már csúcs volt..
8/13 anonim válasza:
*ha még szegények is voltak az már csúcs volt..ha meg szűkfarmerbe, kockásingel jártak suliba az már vérlázító volt:DD
9/13 anonim válasza:
Kulturált, normális emberként nemigazán kerültem ilyen szituációba.
10/13 anonim válasza:
Nem emlékszem min vesztem össze a mostohatesómmal, de egyszer adott pofont és visszaadtam neki azonnal, aztán nem is álltunk egymással szóba. De mindegy is, mert másnap megint örök barátok voltunk... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!