Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lányok ti kaptatok már pofont...

Lányok ti kaptatok már pofont egy másik lánytól?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor hogy reagáltatok?

Miért kaptátok?

2023. ápr. 16. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Eddig kétszer.

Egyszer tesin futtatak minket, elég sokat. Totál kifulladva a körök után odamentem két barátnőmhöz, akik a padon ültek. Egyikük hirtelen felpattant és pofon vágott. Nagyon lesokkoltam, mert erre számítottam volna utoljára, nem tudtam mit reagálni. Elmondta, hogy annyira betegesen fehér volt az arcom futás után, hogy megijedt mindjárt elájulok és így akarta visszahozni a színem. Akkor kicsit mérges voltam, de ennyi év távlatából inkább viccesnek találom :D

Másikat a padon ülő másik lánytól kaptam évekkel később. Nyársaláson voltunk és csináltam valamit, ami nagyon jól esett neki (bonyolult lenne elmagyarázni) és arcon puszilt. Tudni kell rólam, hogy nagyon nem értem és nem is kezelem jól, ha valaki érintéssel fejezi ki a szeretetét, pl egy ölelés is nehezemre esik. Lestem pár másodpecig csendben, majd kínomban megkérdeztem, nincs-e egy zsepije. Erre kaptam egy pofont (nem erőset). Nevettünk egyet mindketten.

2023. ápr. 20. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Kapni nem kaptam,de én adtam egy osztálytársamnak,mert szidta az anyámat,majdnem sikerült kicsapatni magam a suliból,2 hónappal az érettségi előtt,mert persze ő volt az áldozat,feljöttek a suliba a szülei meg a rendőr pasija,szóval volt egy kis balhé...
2023. ápr. 21. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:
22%

Kedves lányok, ha esetlegvan köztetek olyan aki szivesen pofozna meg 1pasit akkor annak szívesen felajánlanám magamat!

Nem trollkodok

2023. ápr. 21. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!