Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A korán érő lányokat sokan...

A korán érő lányokat sokan bántják a suliban?

Figyelt kérdés
Nehéz nekik 13-15 évesen a hormonbombás fiúk közt? Ha van ilyen ismerősötök, leírjátok, ő hogyan birkózott meg vele?

febr. 17. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mint értesz korán érő alatt?

Amúgy nem tudom, amit írsz az ilyen 7-9 osztály körül van. Inkább korábban szokták cikizni egymást is a lányok

febr. 17. 21:13
 2/13 A kérdező kommentje:

Ha korábban, akkor korábban. Nem vagyok szakértő 😀

febr. 17. 21:21
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Sokat piszkáltak általánosban. Husisabb voltam akkor is. Nem kövér csak teltebb és mindig nagyobb mellem is volt. Viszont valamiért mindig belém kötöttek és bántottak. Teljesen átlagos súlyí voltam és Tankarankának szólítottak meg Bögyösnek. Utàltam minden percét abban az időszakban a suliban. Sose baràtkoztak velem. Volt aki azért megtépett, mert szerinte szándékosan mutogatom magamat és szidom a többieket. Pedig azon kívül hogy formásabb voltam és nagyobb mellű mint a korombeliek nem voltam másabb. Szóval kinek is szidtam volna őket. Ez van. Nem mindenkinek vannak szép iskolai emlékei. Én nekem pokol volt. Azóta eltelt több mint 10 év.
febr. 17. 21:26
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
#3 Az irigység teszi. Én fiúként ugyanez. Magas voltam, széles vállakkal és rendszeresen b@sztattak
febr. 17. 22:01
 5/13 A kérdező kommentje:

Hogyan találtak rajtad fogást? Ebbe nem lehet belekötni...

febr. 17. 22:02
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
#5 De, mivel nem voltam vagány, vagy trendi. Ezért jöttek azzal milyen a hajam, ruhám, magasságra is voltak megjegyzések
febr. 17. 22:25
 7/13 A kérdező kommentje:

Magasságon, széles vállon mit csúfolnak?

febr. 17. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Bántani, csúfolni, ha vkinek, vkiknek olyanja van, bármivel lehet a másikat. Olyat, hogy jaj egy 15 éves csajnak melle van (ami tök normális) csak akkor hallottam bántásnál, ha amúgy az illetőt bántani akarták s kerestek rajta vmit. De nem azért bántották, mert van neki jó melle
febr. 17. 23:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én máig nem hevertem ki teljesen, pedig elmúltam 40 és látom, milyen nulla lett a bullyingmesterekből. Hiába tudod, hogy értelmetlen, kegyetlen bántás volt, a heg ott marad.
tegnapelőtt 06:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég hamar megnőttek a melleim, nem is emlékszem mikor, mintha egyik nap úgy keltem volna, hogy ott vannak. Nem zsibongtak körbe a fiúk.

Sajnos anyám nem gondoskodott melltartóról, én meg nem tudtam, hogy kéne (ált 6. osztály), nekem természetes volt, hogy csak egy pólóban vagyok, így visszagondolva nagyon ciki volt. 8. osztályban már kaptam néha beszólogatásokat, középbe így nem akartam menni, ezért egy olcsó, szakadt melltartóba mentem orvosi vizsgálatra a középsuliba.

tegnapelőtt 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!