Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan miért ítélik el a nimfó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért ítélik el a nimfó lányokat?

Figyelt kérdés
Én pl becsavarodnék, ha csak annyit szexelhetnék amennyit a barátom akar. Ő ezt totál megértette, és belement a nyitott kapcsolatba. Viszont olykor-olykor ismerősöknek feltűnik, hogy mással is lefekszem, és olyankor vagyok minden... meg a pasimnak is írogatnak. Miért kell mindig más életével foglalkozni ..
2020. okt. 26. 07:12
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
89%
Sokan hisznek a monogàm kapcsolatokban, ennyi az egész.
2020. okt. 26. 07:18
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem elítélem, de ez egy függőség a nimfománia, amit nem árt kezelni
2020. okt. 26. 07:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Pszichológusom szerint majd "kinövöm".
2020. okt. 26. 07:35
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

az a baj a "nimfo" lányokkal, hogy nincsenek tisztában a nimfománia valójában mit is takar és mi az a magas libidó

szóval ilyen kislányokkal a fogalomzavar az első dolog ami gond, nem kinőhető dolog a nimfománia :D

2020. okt. 26. 07:41
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem mondhatta azt a pszichológusod hogy majd kinövöd, mert egyrészt ez egy olyan függőség mint például az alkohol(csak kevésbé ártalmas) másrészt a nimfománokat nem a pszichológus kezeli..

De valószínűleg csak fogalomzavarban küzdesz, vagy esetleg privátokra vadászol, szóval ezt kár volt le is írni.

2020. okt. 26. 07:49
 6/11 anonim ***** válasza:
32%

A nimfománia nem ez. A ti dolgotok a nyitott kapcsolat, senkinek semmi köze hozzá. Ha a pasid tudja kezelni a besúgókat, akkor nem kell velük foglalkozni.

A kor előrehaladtával, a hormonszint vàltozásával meg csökkenhet majd a libidód. Nem törvényszerű, de előfordulhat majd. Főleg, ha túl sűrűn cserélgeted a szexpartnereket. Befigyelhet a kiégési szindróma is.

2020. okt. 26. 07:52
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

Nimfománia az, ha pl. naponta 200 aktusod van, és kevésnek érzed.

Igaz, ez már elég súlyos eset.

2020. okt. 26. 08:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem az érdekelne, hogyan tud az másoknak feltűnni, hogy te konkrétan szexelsz a pasidon kívül mással is. Gondolom, nem az orruk előtt csinálod.(?)

Illetve talán az a baja a többségnek, hogy a monogám kapcsolatok a legelterjedtebbek errefelé (igen, tudom.... de ... kevesen vállalják fel, ha nyitott kapcs.ban vannak), és mind azt hiszik, hogy épp a háta mögött csalod a barátodat, és lojálisak igyekeznek lenni vele.

Talán intézd diszkrétebben a szex-ügyeidet, vagy kerítsetek alkalmat rá, hogy tudassátok, részetekről rendben van, ha a szex nem csak kettőtökről szól, és köszi, de nem kell több besúgó.

Egyébként azt olvastam, hogy a nimfománok gyakran képtelenek orgazmust átélni, épp emiatt csinálják újra és újra... Ez valóban így van? Számomra olyan hihetetlen. Enném naphosszat a csirkepaprikást, mert mások szerint baromi jó, de nekem nem az igazi, ám mégis erőltetem - ez nem túl életszerű számomra.

2020. okt. 26. 08:32
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
A nyitott kapcsolat nem olyan gyakori, és ezért sokan azt gondolják, ha látnak egy párt, hogy tuti monogám kapcsolatban vannak. És akkor nyilván azt gondolják, hogy megcsalod.
2020. okt. 26. 13:57
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
Ki ítéli el?
2020. okt. 27. 01:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!