Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban lévő fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban lévő fiúk /férfiak szőrösek, trimmeltek vagy csupaszok vagytok intim részen illetve mellkason?

Figyelt kérdés
Életkort is írjatok légyszi.
tegnap 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Lent csupasz, fent sosem nőtt king kong szőr :D 35F.
tegnap 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Most borotváltam le először életemben.
tegnap 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Párom nem szőrtelenít egyáltalán. A mellkasán minimál szőr van, a hasán is. Mindenhol máshol azért van.
tegnap 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Hónaljam természetes (nagyon) szőrös. Mellkasomra nem nő szőr, a mellbimbóimból körben igen.

Intim zónám extra szőrös. Ágyékomat karácsony után letrimmeltem olyan egycentisre, de ezt max. évente vagy kétévente egyszer teszem meg, mikor kicsit fel akarom frissíteni a bundám, mert nagyon hosszú szálú a szőrzetem. Most növekedőben van.

Zacskóm is sűrű szőrös, hosszú szálú.

Farkam is szőrös, a fitymám is, de ritkásan és rövidebb szálak nőnek oda.

Gátam, fenékvágatom tiszta dzsungel. Farpofáim, lábaim végig nagyon szőrösek.

Mindehhez vékony vagyok. A melegek szerint ez a típusú pasi a „vidra”. 😀

50F, házas

tegnap 18:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Lemaradt: hátam nem szőrös egyáltalán. A hasamon csak csík van a köldöktől lefele, ami aztán kiszélesedik.
tegnap 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok kapcsolatba?
ma 00:18
 7/9 anonim ***** válasza:
A 4-es válasz tényleg haszontalan. Nem a kérdésre válaszol egyáltalán. Nyomjátok csak a diszlájkot.
ma 00:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Az említett helyeken le vagyok borotválva.Igaz most lett vége a kapcsolatomnak,de hű maradok a szokásomhoz,hiszen minden eddigi partnerem kérte,hogy szőrtelenítsek,mivel sajnos alapból nagyon sok van rajtam.20f
ma 05:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Intim rész gyantáztatva 4 hetente, mellkas szőrös. 37F
ma 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!