Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Találkoztál már avval a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztál már avval a jelenséggel, esetleg ilyen típus vagy, hogy valaki szívesen szexszel duci nővel, mackós pasival, de párkapcsolatra nem meri felvállalni?

Figyelt kérdés

Én több ilyen férfivel és nővel találkoztam már. Nem egy ki is mondta mindezt, míg mások csupán ekképpen viselkednek.

Érdekelne, aki így tesz, miért teszi? Miért nem meri felvállalni, hogy számára a telt nő / férfi a vonzó jelenség szexuálisan?

Miként éli meg mindezt a telt szexpartner?

Aki szexuális igénye ellenére nem kerekded nővel/férfivel él együtt, hanem sovánnyal, valóban jól érzi magát a párkapcsolatban/házasságban?

tegnap 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Én kifejezetten szeretem a teltebb nőket! Szerintem sokkal nőiesebb formájuk van. :)

32F

tegnap 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a zsánerem, de én nyilvánosan is felvállalom a telt hölgyeket.
tegnap 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem leginkább az átlagos alkatú nők tetszenek, de beleszerettem egy duci nőbe, és annyira felvállaltam, hogy azóta ő a feleségem.
tegnap 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Nekem kizárólag a telt nők tetszenek.
tegnap 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

rengetegszer.

Tini korom óta duci vagyok, sok pasival voltam, imádtak velem szexelni, de elvétve volt köztük olyan, akinek kapcsolatra is kellettem volna.

tegnap 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen tudok ilyet, és magam is csináltam. Az első igazán nagydarab csajomat még titkoltam, pedig eszméletlenül élveztem. Ugye a mit mondanak majd berögződés, ami mindenkit visszahúz… A jelenlegi barátnőmmel már évek óta felvállaltam és együtt vagyunk, láss csodát, senkinek semmi baja vele, hogy kövér, max kibeszélnek a hátunk mögött, de ennyi.
ma 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!