Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 141 centis magassággal domináns típus vagyok? 18/l
#2 kifejezetten szolga típus vagy, be se kell törni :D
Amúgy persze, nem gáz, én se vagyok túl magas, mégis ez az oldal izgat.
Keress kérdéseket hasonló témákban: párkapcsolat, szex, drog, ital, rock and roll
ez már inkább gáz.. mármint a drog. érdekelne mi áll a háttérben? drog nélkül nem tudsz önkéntelen lenni?
a domináns női szerep.. és a 141 cm. elgondolkodtató.
igazából sok függ a jellemedtől.
számomra a csak és kizárólag domináns nő nem partner, viszont egy switch már annál inkább. viszont amikor a nő dominál számomra fontos, hogy hozzáillő legyen a szerep, tehát ha ő egy határozatlan lány akkor teljesen idegen lesz, hogy képes legyen engem irányítani.
rendben. köszönöm, hogy tájékoztattál. :) (elvből elítélem a drogot, így hát poénnak se adom/veszem.)
ja, igen. 15cm-s tűsarkúban azért már 160 közeli vagy.:) persze abban járni is tudni kell.. a billegés nem szexi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!