Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a társadalom (de főleg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a társadalom (de főleg a nők) máshogy állna a szexualitáshoz, akkor az élvezhetőbb és szerelemmel telibb lenne?

Figyelt kérdés

Az alábbi cikk vetette bennem fel a kérdést, azon túl hogy egyre inkább a (beteges) szexuális kalandozás végtelen útvesztőjét látom kibontakozni... Természetes mivoltában azért mégiscsak az összetartozás és családalapítás lenne a szexualitás alapja, nem csak az élvezetről kellene szólnia.

[link]

tegnap 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Még egy nő gyűlölő kérdés. Köszönjük... 😒
tegnap 13:57
 2/11 A kérdező kommentje:

Érdekes mivel a cikket egy nő írta és fogalmazott is meg benne kritikát. De mindegy, úgy látszik nagyobb a baj, mint írtam, mert itt minden "nőgyűlöletnek" van titulálva, ami nem kifejezetten dicséri a nőket.

tegnap 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Az 1-es nem nő hanem egy arrogáns p*csa, feltéve ha nem egy troll.. De az is lehet hogy a kettő egyben :D
tegnap 14:33
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

“ Természetes mivoltában azért mégiscsak az összetartozás és családalapítás lenne a szexualitás alapja, nem csak az élvezetről kellene szólnia.”

Kivéve, ha férfi vagy, mert akkor alap az élvezeted a gyerekcsináláshoz, a nő meg csak úgy tűrje el, mert ez a dolga és szülni kell?

Vagy ezt hogy gondoltátok?

tegnap 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem a cikk a lényeg hanem a "ha a nők máshogy állnának hozzá..." megfogalmazásoddal.

Egyenlőre még mindig az van a köztudatban hogy ha egy pasi 20 nővel volt az legenda, ha egy nő 20 pasival akkor kur.va

Szóval mindenki bekaphatja aki a nőktől várna változást

tegnap 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Én elolvastam a cikket is, ez nem tudomány, ez valakinek a véleménye, átitatva ideológiai meggyőződésekkel, tökmindegy, hogy milyen nemű írta.
tegnap 15:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Tudomány ide vagy oda, azért mégiscsak szakember írta és nagyon is elgondolkodtató, de úgy látom az ide válaszoló nők ezt is támadásnak veszik. Nekem férfiként az jött le leginkább az olvasmányból (meg tapasztalom is) hogy a nők nem igazán empatikusak az épp ezért teljesítménykényszer alá került férfiakkal szemben, szexuális értelemben (sem). És ez valójában olaj a tűzre...

tegnap 18:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Mennyivel kerekebb lenne a világ, ha elfogadóbbak lennénk egymással minden tekintetben. Az 5-ös állítása pedig erős, értelmes ember nem gondolja így, max. szeretik terjeszteni ezt az értékrendet egyesek. Az a baj, ha mindenki "bekaphatja" hozzáállással van, akkor semmi sem fog változni, csak rosszabb lesz...
tegnap 18:16
 9/11 A kérdező kommentje:
De valójában a cikk is a nők effajta hozzáállásáról beszél: megsértődni, támadni és követelni, amitől még inkább stresszesebbé válik a férfi. Persze tudom én, hogy a nő az könnyebben talál partnert ha szexről van szó, de én meg épp erre a folyamatra hívom fel a figyelmet a kérdés leírásában... Mindegy felesleges itt kérdezni, mert többnyire frusztrált emberek írnak és lehetetlen velük értelmesen kommunikálni...
tegnap 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja én is meg tudom erősíteni, hogy ha bárki bármilyen kritikát is meg mer fogalmazni nőkkel szemben, aki nem egy jóképű és sikeres csávó, akkor azt elhordják kb. mindennek. Míg a p.na ennyire túl van értékelve addig ez nem is nagyon fog változni. Nem minden nő ilyen, ezért nem is lehet egyetemes nőgyűlöletről beszélni, de tény hogy a feminizmus átesett a ló túloldalára..
tegnap 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!