Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz nő és szűz férfi, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz nő és szűz férfi, akik együtt veszítik el, ilyet hogy lehet összehozni huszonévesen?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 14:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Ott már nehezen ezen legtöbben tiniként már átestek ha első szerelem volt ahogy nálam is.
tegnapelőtt 14:57
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

Ahogy az első is írja.

Mi is 14 és 15 évesek voltunk.

tegnapelőtt 14:58
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
15 évesen nekem így volt. 25 évesen már nem hiszem hogy menne. De értelme sincs ilyen módon ismerkedni
tegnapelőtt 15:02
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem egyesekbek hogy sikerült fiúként 15-16 évesen, komolyan...
tegnapelőtt 15:05
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Velem egyébként így történt, mármint én is 20+ voltam és az azóta már exem is, mindketten szüzek.
tegnapelőtt 15:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ritka, de van ilyen biztos.
tegnapelőtt 15:37
 7/14 anonim ***** válasza:
14%
Nekem sikerült teljesíteni az én részemről 🤣 A női tag már nem volt szűz
tegnapelőtt 16:07
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Én ténylegesen csak 29 évesen vesztettem el a szüzességem. Ami klasszikus behatolással járt női nemiszervbe. Igaz, azóta volt már több alkalom, de nem yan nagy szám, hogy megérje vesződni a nőkkel miatta.

35/F

tegnapelőtt 17:03
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Én női oldalról vágynék erre, de idősebb korban ennek az esélye már nagyon kevés hogy a férfi is szűz legyen még és inkább az emberi tulajdonságok azok amik fontosak az ismerkedésben nekem.
tegnapelőtt 18:22
 10/14 Senior Séf ***** válasza:
41%
Minél később veszíti valaki el a szüzességét, annál később és annál kevesebb ideig tudja tanulni a férfi és női különbségeket lelkivilág és gondolkodásmód terén. A pasi például soha nem fogja megtanulni, hogy a csajnak sokszor nemcsak a testét, a lelkét is tudni kell megölelni.
tegnap 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!