Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonéves párok, akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves párok, akik nem laktok együtt, milyen gyakran szexeltek? Minden találkozásnál?

Figyelt kérdés

Engem kicsit zavar hogy bármikor bármit csinálunk szex lesz belőle. Filmet is néznék, de 10 perc után szex. Ha elmegyünk valahova akkor is utána valamelyikünk lakása és szex a vége. Akkor is ha 6-7 órát együtt töltöttünk és fél 12re érnénk haza, tehát 1 előtt tuti nem fekszünk le

Szoval férfiak! Tényleg ekkora az igény, hogy 2-3-4 naponta való találkozásnál minden alkalommal kell a szex?

2022. júl. 6. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

igen, a vágy megvan.

de nem vagyok állat, hogy az ösztöneim hajtsanak.

2022. júl. 6. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor gyakorlatilag találkoztok egy héten 3x nagyjából. Akkor mi a problémád vele hogy kíván és szeretne szexelni? De ha neked ez nem jó zavar. Miért nem nyitod ki a szád?
2022. júl. 6. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Igen, minden talinál szexelünk.

Randi után szex... Sztem ez a legjobb a randinkban, mert húzzuk addig egymás agyát, tudjuk h nemsokára kiélhetjük magunkat egymáson.

Ha össze költöztök majd akk ez a szám csökkeni fog.

L

2022. júl. 6. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Hasonló helyzetben vagyok, heti 3 napot vagyok barátnőmmel. Alap, hogy minimum 2x szexelünk, de 3 mal érzem magam igazán jól. 43F
2022. júl. 6. 11:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagos férfinak kell a 3-4 naponta a szex (persze vannak kivételek), a nők átlagban ritkábban szeretnék, de, ha neked ez nagy gond, akkor gondoljátok meg, hogy szexuálisan összeilletek-e?
2022. júl. 6. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévesen az emberek többsége nem 2-3-4 naponta vágyik rá, hanem kb. minden nap 😅 Ezzel nincs baj, erről is szól a fiatalság, hát élvezzétek!

Ettől még ki lehet egyensúlyt alakítani, hogy ne csak szexről szóljon az együtt töltött idő. Gond akkor van ha a két fél libidójában túl nagy az eltérés - na az nem vezet sok jóra. Ha neked már most "sok" a szex kettőtök között akkor valószínűleg nem egymásnak teremtett titeket az ég. Mert később még kevesebbet fogsz igényelni és a lecsökkenő együttlétek száma feszültséget fog szülni. Inkább most állj elő a farbával a pasidnak és ha túl nagy a libidóban az eltérés akkor engedjétek el most egymást ne később 5 év házasság után.

2022. júl. 6. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
istenem, mennyi idiota no van
2022. júl. 6. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen igazad van.

2022. júl. 6. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok és engem is zavar, ha a pasim állandóan rám mászna. Valamiért idegesít, ha valaki ösztönállat és én is szeretem érezni a kihívást a másikban, hadd kezdeményezzek én is. Nekem a heti 3 szex bőven elég. A mostani párommal kb. annyi van és pont jó így mindkettőnknek.
2022. júl. 6. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!