Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves párok, akik nem laktok együtt, milyen gyakran szexeltek? Minden találkozásnál?
Engem kicsit zavar hogy bármikor bármit csinálunk szex lesz belőle. Filmet is néznék, de 10 perc után szex. Ha elmegyünk valahova akkor is utána valamelyikünk lakása és szex a vége. Akkor is ha 6-7 órát együtt töltöttünk és fél 12re érnénk haza, tehát 1 előtt tuti nem fekszünk le
Szoval férfiak! Tényleg ekkora az igény, hogy 2-3-4 naponta való találkozásnál minden alkalommal kell a szex?
igen, a vágy megvan.
de nem vagyok állat, hogy az ösztöneim hajtsanak.
Igen, minden talinál szexelünk.
Randi után szex... Sztem ez a legjobb a randinkban, mert húzzuk addig egymás agyát, tudjuk h nemsokára kiélhetjük magunkat egymáson.
Ha össze költöztök majd akk ez a szám csökkeni fog.
L
Huszonévesen az emberek többsége nem 2-3-4 naponta vágyik rá, hanem kb. minden nap 😅 Ezzel nincs baj, erről is szól a fiatalság, hát élvezzétek!
Ettől még ki lehet egyensúlyt alakítani, hogy ne csak szexről szóljon az együtt töltött idő. Gond akkor van ha a két fél libidójában túl nagy az eltérés - na az nem vezet sok jóra. Ha neked már most "sok" a szex kettőtök között akkor valószínűleg nem egymásnak teremtett titeket az ég. Mert később még kevesebbet fogsz igényelni és a lecsökkenő együttlétek száma feszültséget fog szülni. Inkább most állj elő a farbával a pasidnak és ha túl nagy a libidóban az eltérés akkor engedjétek el most egymást ne később 5 év házasság után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!