Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félig roma lányokat sokan miért utasítják? Ápoltság adott..
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 01:43
1/24 Isti22 válasza:
Nekem az ápolatlan fehérek se kellenek, ellenben semmi bajom az ápolt, teljes cigánylányokkal.
2/24 anonim válasza:
Minden álmom egyszer egy roma lánnyal lefeküdni..
3/24 anonim válasza:
Mert sok embernek egyszerűen nem jönnek be. Belőlem se tud félig vagy egészen roma érdeklődést kiváltani, ez van. A vonzalmat nem lehet és nem is kell megmagyarázni.
4/24 anonim válasza:
Általában velük semmi baj, csak az lomboz le kicsit, hogy ott van mögöttük egy 30 tagú család.
5/24 anonim válasza:
Nekem mindegy a származás, csak korrekt legyen a partner. Voltam már szerelmes cigánylányba. (Nem cigány származású vagyok.)
6/24 anonim válasza:
A származása miatt biztos nem...
Itt gyakorin ha valakinek puncija van, az már kell a pasik kb felének.
Akinek gondja van , annak a szokásos... szépség, jellem, erkölcsi normakülönbség.
8/24 anonim válasza:
Én nekem volt egy ilyen szeretőm. De külső ok miatt külön váltunk.
Azóta keresek ilyen lányt. De sajnos....
40f
9/24 anonim válasza:
Nem tudom, én magyar vagyok, a feleségem cigány. De ha nem lenne sötét a bőre, akkor nem tudnád hogy az. Mert sem a beszédje, sem a viselkedése nem olyan. A sexben parádés! Nyilván a családot kell kicsit nevelni, de annyi baj legyen 😁😁😁
10/24 anonim válasza:
Undorodom az összestől. Sem a szagukat, sem a viselkedésüket nem bírom. Lehet nyomkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!