Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítják el sokan élből az orális szexet?
Figyelt kérdés
Mi lehet ennek az oka? Ti kezdenétek ilyen csajjl vagy pasival?
Most nem arra gondolok, hogy a nő nem akar szopni, de fordítva elvárja, hanem, vica versa. Se ő , se neki?
Volt valakinek ilyen kapcsolata?
2016. júl. 11. 12:14
1/14 anonim válasza:
Kik azok a sokan? Engem eddig mindig leszo.tak. Ha nem is az első randin, de előbb-utóbb előjött
2/14 anonim válasza:
Én még nem találkoztam olyannal, aki elutasította volna.
3/14 anonim válasza:
Engem pl nem izgat fel kicsit sem hogy kinyaljak egy nőt...
A szopástól meg túl hamar megyek el, úgyhogy felőlem kimaradhat bőven mindkettő.
30/F
4/14 anonim válasza:
utsó te egy ufó vagy és megszöktél az 51-es körzetből :-D
5/14 anonim válasza:
Én nem várom el, hogy leszopjon, viszont jól esik a kölcsönösség. Én szívesen nyalok és zavar, ha ezt nem tehetem, főleg mert állítólag nagyon jól csinálom.
25/F
7/14 anonim válasza:
Nekem 15-ből átlag 1 van akibe belefutok és ilyen.
Hogy miért azt nem tudom, de ez annyira vitális része az életnek és egy kapcsolatnak nekem, hogy nem bírnék egy ilyenben megmaradni hosszú távon
8/14 anonim válasza:
Aki elutasitja az oralis szexet az meg nem eleg erett a szexualitasra.
9/14 anonim válasza:
Én nem tudom miről beszéltek. Mondjuk én már azt is elutasításnak veszem ha nem nyeli le de szerintem sok ilyen van.
10/14 anonim válasza:
Kalandjaim java része 30-35 éve volt. De már akkoriban is csak elvétve találkoztam olyannal, aki elutasította volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!