Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok a barátomról?
:DD gyakorikérdések, imádlak! te vagy a legjobb :DDD
kérdező, barátod lehet, kicsit nárcisztikus, de az még nem a világ. :DD de komolyan, lányismerőseimet hallgatva úgy tűnik, a legtöbb srác elég érzéketlen, meg s*eggfej. komolyabb hibáik vannak, mint a te barátodnak, hidd el. szerintem máskor segíts neki a dologban, azt tuti imádná :DDD
26/F
Hogy itt a pasik gyakran hiszik magukat lanyoknak.....:) (mert ugy lanyok valaszara kivancsi a kedves kerdezo :D )
Nos kerdezo lehet engem is meglepett volna elsore a latvany viszont ha valoban erzelmi alapu lenne a kapcsolat es szeretnenk egymast a parommal egyaltalan nem csinalnek ebbol problemat.
Az,hogy ezt a dolgot megmutatta neked fogd fel pozitivumnak elvegre megbizott benned es eltudta annyira engedni magat,hogy megmutassa neked a "legsotetebb" titkait is.Megnyilt elotted ez pedig csakis a jo bizalmi kapcsolatnak koszonheto.
Nemhinnem,hogy errol most beszelgetned kellene vele,csak ha o felhozza a temat.
En inkabb azon lennek,hogy tobbet ne keljen ilyen lehetosegekhez folyamodnia,hanem segitenek en neki az oromszerzesben! ;)
Sok sikert nektek!
L.
"Ha meg tudnám csinálni (nőként) én is kipróbálnám hogy milyen, nincs ebben semmi szerintem, csak szokatlan:D"
Rrrrrrrrr... :D
26/F
Holnap reggeli hír:
Az éjszaka folyamán rejtélyes halálesetek történtek szerte az országban. A tömeges, furcsa eseteket a szakértők még vizsgálják. Nem kizárt, hogy az esetek között összefüggés áll fenn. Erre enged következtetni, hogy az áldozatok valamennyien fiatal fiúk és lányok voltak, akikre meztelenül, furcsa pózban, kitört nyakkal találtak rá a szobájukban. Számítógépükön az utolsó megnyitott weblap a gyakorikérdések.hu volt. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!