Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a barátomról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a barátomról? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt. Összevesztünk.Felhívtam hogy elkérjem az egyik barátja számát mert ismerősömnek kellett(teljesen mindegy,jó okom volt felhívni).Azt mondta megadja a számot, tartsam a telefont.Közben letette.Hívtam: nem elérhető.Hívtam vagy 10szer de nem elérhető. Aztán kb 11-szerre hívtam foglalt volt.Aztán megint nem elérhető azóta. MIRE GONDOLTOK ILYENKOR ???

2013. jún. 4. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet közbe jött valami fontosabb...
2013. jún. 4. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogy dobott téged és nem akar semmit...se segíteni se semmit....Hagyd a fenébe.
2013. jún. 4. 18:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezzel kezdted, amikor még fasírtban voltatok? :S Ezt át kellett volna jobban gondolnod...
2013. jún. 4. 18:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Arra gondolok, hogy lemerült a telefon.
2013. jún. 4. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:
lemerült.. vagy vki hivta.. erre gondolok, semmi másra:DD
2013. jún. 4. 18:55
 6/11 anonim ***** válasza:
nikonikonikoniko
2013. jún. 4. 18:55
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen még "fasírtban" voltunk. :S Én is túlzásnak érzem.Legalább annyit illett volna elsősorban kérdeznem hogy mit csinál, ez igaz.És én is erre gondoltam hogy lemerült, de akkor közben hogy kapcsolt be egy hívás erejéig? Úgy tudom hogy otthon van.Szakad az eső. Nem tudom már mire gondoljak esküszöm mert egyébként tökéletesen kijövünk csak annyira egyformák vagyunk hogy minden apróságon belül egyikünk sem enged és ebből mindig veszekedés keletkezik . Most mitcsináljak kajakra?! Megesz az ideg...
2013. jún. 4. 18:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Írj neki smst, vagy neten, hogy bevallod, kicsit elrontottad ezt az egészet, és nem ezzel kellett volna kezdened, és szeretnéd megbeszélni vele.

Ezzel átadtad neki a labdát, ő dönt, hogy akarja tisztázni a dolgot, vagy nem is érdekled már.

2013. jún. 4. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg nem ezzel kellett volna indítanod,hogy elkéred a barátja számát.Ne csodálkozz,hogy még jobban felhúzta magát.Szerintem hagyd kicsit,hogy lenyugodjon.Tudom nehéz,mert gondolsz most mindenféle dologra,de mást nem nagyon tudsz tenni.
2013. jún. 4. 19:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát én ráhagytam. Este lejött. Mintha mi sem történt volna.Meg hát eleve mindig kibékülünk, mert ha jóba vagyunk annyira tudjuk egymást szeretni hogy öröm ránk nézni is. Csak ezek a veszekedések már egy héten mondjuk mikor 3szor előfordulnak kicsit berongál. Otthagyni nem tudnám és ő sem tud engem. Mit tehetnénk ezellen a sok vita ellen?
2013. jún. 6. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!