Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Tovább lent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Tovább lent?

Figyelt kérdés
A párommal másfél éve vagyunk együtt. Ezalatt a másfél év alatt sok mélypontból másztunk már ki de persze minden a párom hülyeségei miatt voltak ezek a mélypontok. Úgy tartja a mondás, hogy bizalom nélkül nincs kapcsolat. Én egyre kevésbé bízom meg a páromban mert mindig van valami. Most nemrégiben az derült ki, hogy az exbarátnőjével (aki úgy padlóra ejtette, hogy sose fogja már elfelejteni mit művelt vele) szóval az exével levelezgettek, a párom megadta neki a számát is de mondjuk nem voltak ezek nagy beszélgetések sem...csak kitudja tagadja, hogy beszéltek volna telefonon (de szerintem igen). Szakítani akartam a párommal aki rögtön el is sírta magát, és ő akkor megöli magát, meg nem engedi, hogy elmenjek tőle mert nagyon szeret és megint így jött rá, hogy miket csinál. Az exét ismerem elég jól, neki is van már 1 éves kapcsolata szóval nem is értem. Nem beszélgettek olyanról de akkor is rosszul érintett. Tudom, hogy én vagyok a hülye, hogy még mindig nem léptem le tőle. Megmondtam neki, hogy ez volt az utolsó, hogy megbocsátottam neki.
2013. jún. 4. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mire vagy kíváncsi. Te is tudod, hogy ideje lelépned, rajtad múlik, hogy megteszed-e.
2013. jún. 4. 11:49
 2/7 A kérdező kommentje:
De mi ez a pasi szokás, hogy fenyegetőzik, ha ott hagyom ő öngyi lesz? Már nem egy lánytól hallottam ezt, hogy őt is így fenyegette meg a barátja. Jó nyilván nem ezért nem tettem meg a szakítást sem, hanem mert én is szeretem őt de ez volt tényleg az utolsó ilyen megbocsájtás.
2013. jún. 4. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Önző és gyenge ember beszél így.Így próbálja a másikat maradásra bírni,birtokolni.
2013. jún. 4. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én exem is öngyilkos akart lenni. Önzés a legfelsőbb fokon,rád hárítani azt a terhet egy életre,ha megteszi.Undorító!!!
2013. jún. 4. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
legyen öngyilkos! ki nem sz.rja le
2013. jún. 4. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy ha nem hagyod el, akkor te leszel öngyilkos. Mindjárt meglátod, mennyire önző is.
2013. jún. 4. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer amikor az én exem is ilyennel fenyegetett, hogy megöli magát, majdnem azt mondtam neki, hogy segítsek bazeg? Annyira sajnáltatta magát, hogy olyan már nem létezik, mikor semmit sem tett magáért se másért...
2013. jún. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!