Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Mi lesz így tovább velünk?
Hát én szakítanék vele a helyedben... Főleg ha most hazaérkezés után a másik csajhoz szalad, nem hozzád. Elég megalázó.
19/L
nem igaz, ha egy pasi szereti a csaját, akkor nem fog a másik lányhoz rohanni azért, mert a csaja féltékeny, főleg ha okkal, vagyis h tényleg félreérthető a helyzet, akinek van gerince és tudja mit akar, az minimum szakít, ha meg egy csaj miatt hagyja el a barűtnőjét, akkor nem is szerette igazán, szal remélem a csajjal is ugyanaz fogja tenni mnit vele,d és a lány is megüti a bokáját, és remáem h a pasiddal is ezt teszik majd, szerintem ne hívd és ne is vedd fel neki a telefont, fáj tudom, meg bunkó is, de ha ez a helyzet, hogy kell neki a másik, vagy csak szimplán nem kellesz neki, akkor szard le, lehet jobban fog utánad kajtatni ha nem futsz utána, de ha így is ugyis hazudik, akkor nem tudod rávenni h szeressen
de legalább őszinte lehetne, legalább ne használt volna ki
vagy írj neki hogy sejted h mással kavar, és hogy ne hazudozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!