Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Mi lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Mi lesz így tovább velünk?

Figyelt kérdés
Vanbarátom..szépen magvagyunk már jóideje.. viszont én előttem neki nagyon tetszett egy csaj és tudom h a csaj szerelmes a barátomba.miután velem összejött nemebszéltek sokat de aztán elkezdett alakulgatni a dolog.. ment a ballagására blabla.én elsirtammagam a barátomnak hogy mennyire rosszul esik és félek h emiatt őt elveszítem. nyugtatott azt mondta nemles semmibaj,másnap elmentem otthonról pénteken találkoztak..pedig azelőtt 2 nappal sirtam ki neki magam. aztán ő van el nyaralni most és minden másnap hívott de egyszer s emondta h hiányzom neki.feljött msnre akkorse irta h szeret vagy h hiányzom neki.már 2 hete elvan de kbegyhete nemmondta h hiányzok... én mindig mondom neki,ő nem.aztán ma jönne haza és megláttam a csajnak kiirva ezt : Végree maa(egy szivecske a végén).énmár nembírom mindennap sirok,szerintem nemlesz ennek jóvége.szerintetek?
2011. júl. 20. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem negatívként írtam , mert megértem és okod van a féltékenységre sőt én is voltam ilyen helyzetben... Csak az a baj hogy ha a srác még nem is gondolja komolyan h akarna valamit a csajtól lehet elmeséli neki hogy te féltékeny vagy pedig nincs miért de a csaj fel tudja ellened használni... szemetek az ilyen kis kurv@k....:S Hidd el tapasztalat, én jártam így hogy a harmadik csaj a féltékenységemet felhasználva ellenem próbálta fordítani... Mond meg inkább a barátodnak hogy téged ez zavar ne találkozzanak, vagy adj ultimátumot vagy ő vagy te... Remélem minden rendben lesz sok sikert !!!
2011. júl. 20. 19:37
 12/13 A kérdező kommentje:
én sem azért irtam h most oltsalak csak kibeleztem jobban azt a részt.:) köszönöm mindenkinek. pár napon belül kiderül hogy mi lesz végül velünk mert így nem maradhat tovább://
2011. júl. 20. 22:25
 13/13 A kérdező kommentje:
na..szval tegnap megbeszéltük*.* megértette h nemesett jol és mondta h változtatni fog rajta :) és ezmár ma is észrevehető.kösziimidenkinek <33:)
2011. júl. 22. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!